Dva modela dizajnerskih tenisica koje želimo

Dva modela dizajnerskih
tenisica koje želimo

9414-Natural vachetta-2f7895f5-

Loeffler Randall Logan

Čak i ako do ove godine niste bili fan tenisica i ovaj ste model obuće obično obilazili u širokom luku, noseći ga isključivo u sportske svrhe, najnoviji trendovi već su vam možda promijenili mišljenje i, rekli bismo, preobratili vas na tenisice. Kako i ne, kada se upravo u taj tip obuće unatrag nekoliko sezona ulažu ogromna financijska sredstva i posvećen im je skoro sav marketing brojnih modnih kuća. Puma, pa zatim i adidas i Nike, samo su neki sportski brendovi koji su se sa svojim modelima nametnuli na ljestvice top trendova, no nisu jedini, jer tenisice rade i poznati dizajneri. Što su nam oni ponudili za proljeće?

loeffler randal2

Loeffler Randall Logan

Modna kuća Loeffler Randall postigla je veliki komercijalni uspjeh sa svojim modelom tenisica Logan, koji je ovog proljeća definitivno jedan od zanimljivijih u dizajnerskoj ponudi. Model dolazi u klasičnoj bijeloj, zatim ‘nude’ boji i metalik srebrnoj, a brend je kupcima ponudio još dvije atraktivne opcije – bijelu i crnu pošpricane bojom. Ove svakodnevne sportske tenisice imaju šarmantan detalj koji ih izdvaja iz mase, a to su velike kičanke koje krase prednju stranu tenisica. Sve o tom popularnom modelu Logan saznati možete u Loeffler Randall web shopu.

netaporter

Joshua Sanders

Inspirirane košarkom, street styleom, pop kulturom i ikonografijom, tenisice njujorškog brenda Joshua Sanders već su nekoliko sezona favorit među trendsetericama. I ne čudi ni zašto, jer riječ je o pravim ‘statement’ primjercima koji su u stanju transformirati i najobičniju kombinaciju. A već se zna i koji će Joshua Sanders model biti ultimativni hit ovog proljeća – radi se o tenisicama s debelim bijelim potplatom i plavo-bijelom prugastom tkaninom koja je vezana u predimenzioniranu mašnu. Krasi ih još jedan simpatičan detalj, i to bijelih pompona koji vire s kraja mašne. Trenutno se prodaju na Net-a-Porteru.

LOEFFLER RANDALL:

loeffler randal5

loeffler randal4

loeffler randal3

loeffler randal7 loeffler randal6

JOSHUA SAUNDERS:

857789_in_xl 857790_in_xl

Foto: Instagram, Net-a-Porter, Loeffler Randall

Preporuka

Zatvori