Predivna morska suradnja brendova Bura Bonaca i COCO & CO donosi sve što ovog ljeta želimo za plažu
Predivna morska suradnja brendova Bura Bonaca i COCO & CO donosi sve što ovog ljeta želimo za plažu

Predivna morska suradnja brendova Bura Bonaca i COCO & CO donosi sve što ovog ljeta želimo za plažu

Ovih su nam dana svima misli na moru, ili barem u posljednjim pripremama za odlazak na more. Prije odlaska provjeravamo treba li nam nešto novo, bili to kupaći kostimi, ručnici za plažu, šeširi ili kreme za sunčanje. Ponekad nam se, priznajemo, dogodi da nismo nužno planirali nabaviti određen proizvod, no jednom kada smo ga ugledali i shvatili da je riječ o ljubavi na prvi pogled, planovi se brzo mijenjaju. Upravo to nam se dogodilo kada smo ugledale limitiranu kolekciju za plažu brendova Bura Bonace i COCO & CO.

Ljubavi i mora

Novi beogradski brend COCO & CO koji ima prekrasne, jedinstvene proizvode za plažu, snage je udružio s brendom Bura Bonaca koji nas već neko vrijeme oduševljava svojim razglednicama i printevima s porukama vezanim uz more, sunce i ljeto.

Naime, iza COCO&CO priče stoje Jelena Carević i Jovana Djordjević, dvije duše koje vole i more i planine, ali i modu i ljude. Dvije duše koje nemaju more u svojoj zemlji ali su ga odlučile “napraviti” tako da uvijek bude među njima. Iza Bura Bonace stoji još jedna Jelena, koja ljubav prema analognoj fotografiji i nostalgičnim porukama vezanim ponajviše uz more, uspješno pretače u printeve i razglednice.

Iz njihove je nove ljetne suradnje proizašla kolekcija “ljubavi i mora”, o kojoj su nam djevojke otkrile par detalja.

Morska kolekcija koju želimo

  • Koja je bila nit vodilja ove suradnje/ beach kolekcije?
“To more, taj pijesak, ta slana koža, stali su u jedan set koji se sastoji od ručnika, torbe i šešira za plažu, ali kako mi volimo reći, i za planinu i za rijeku, i za bilo gdje. Što se tiče suradnje s Bura Bonacom, do nje je došlo spontano i neopterećujuće. Inicijator ove zajedničke morske priče je zapravo Jelena iz Bura Bonaca tima.” kažu cure iz COCO & CO.
“Dugo sam razmišljala koliko bi lijepo bilo Buru i Bonacu tijekom ljeta nositi sa sobom na plažu, a potom spontano na društvenim mrežama naišla na Coco&Co i oduševila se njihovom idejom. Jako me privukao senzibilitet brenda. Ispostavilo se da je bilo ispravno pratiti osjećaj, te smo vas u susret ljetu obradovali limited edition kolekcijom ručnika i torbi za plažu” kaže nam Jelena iz Bura Bonace.
  •  Koji su sve proizvodi u ponudi i po kojoj cijeni? Gdje se i do kada ih se može naručiti?
Što se ove kolekcije tiče, ona je limitirana i trajat će dok traju zalihe. Proizvodi se mogu naručiti na Instagram stranici COCO&CO ili na stranici BURA.BONACA, a dostavljaju se u Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru. Zajedničku “ljubav i more” djevojke su zapakirale u ručnik i torbu koji se mogu naručiti kao set po cijeni od 145 eura ili zasebno ručnik po cijeni od 85 eura. Izgleda da dvije Jelene i jedna Jovana mogu ponuditi puno ljubavi i puno mora!

Foto: Jelena Čejović

Učitati još
Zatvori