Ljetni favoriti koje ćete nositi i u prvim danima jeseni

Ljetni favoriti koje ćete nositi i
u prvim danima jeseni

Tek nekoliko toplih ljetnih tjedana dijeli nas od početka nove sezone. Jesen će donijeti niže temperature, kišne dane i novu garderobu unutar naših ormara. Iako početak jeseni donosi velike promjene unutar naših ormara, nekoliko ljetnih komada pronaći će svoje mjesto unutar slojevitih kombinacija za prijelazno razdoblje. Uz povratak finog pletiva, kožnih komada, dugih rukava i gležnjača, prozračni komadi obojeni ljetnim trendovima unijet će svježinu u prve jesenske slojeve. Unutar ljetne garderobe i u potrazi za najboljim komadima na zadnjim danima ljetnog sniženja istaknulo se nekoliko ljetnih komada. Svojim svestranim karakterom svaki od njih lako će odigrati ulogu prozračnog sloja unutar jesenskih outfita koji zadržava razigrani duh i svježinu ljeta.

Uz ljetnu boho haljinu, niske sandale zamijenit ćemo balerinkama, a preko nje prebaciti traper jaknu kako bi u ljetni outfit u trenutku transformirali u jesenski. Lepršavim suknjama s volanima i prugastim hlačama jesenski koje su u spoju s basic T-shirtom vladale sezonom jesenski izgled donijet će klasik sezone, crna kožna jakna u biker stilu. Osim ljetnih komada, ljetni materijali pronaći će svoje mjesto unutar prvih jesenskih kombinacija. Odijelo od lana s asimetričnim suknjom spojeno s jesenskom košuljom izgledat će elegantno i prelaziti granice obje sezone. Prozračnom materijalu male bijele ljetne haljine pletivo će donijeti potreban sloj topline, a modni detalji poput jesenskih gležnjača i jesenskog šešira dodatno će naglasiti njezino jesensko lice. Midi dužina bit će još uvijek dobar i popularan izbor, a kako bi iskoristili omiljene ljetne haljine midi dužine spojite ih s košuljom ispod ili širokim i udobnim pletivom preko.

Kako uz pomoć omiljenih ljetnih komada duh ljeta zadržati i za prvih jesenskih dana? U nastavku vam donosimo nekoliko odličnih kombinacija s ulične modne piste koje ćete lako ostvariti unutar svojih ormara za prijelazno razdoblje ispred nas.

LJETNA BOHO HALJINA + TRAPER JAKNA

PROZRAČAN LAN U JESENSKIM SILUETAMA

MALA BIJELA HALJINA U SPOJU S VELIKIM PLETIVOM

LJETNI IT KOMADI OBGRLJENI KOŽNOM JAKNOM

BIJELA KOŠULJA ISPOD MIDI HALJINE

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori