Ljetni boho komadi hrvatskog brenda Kaviy Couture

Ljetni boho komadi hrvatskog
brenda Kaviy Couture

Velikoj popularnosti boho stila ovog ljeta nisu odoljele ni Hrvatice, koje su zahvaljujući mnogim malim domaćim brendovima dobile priliku nositi trendi komade sezone i, k tome, hrvatski modni potpis. Jedan od njih je i Kaviy Couture, koji je svojim kreacijama osvojio brojne Dalmatinke te se danas može svakodnevno susresti na ulicama Splita.

Kaviy Couture u svojoj ponudi ima haljine, tunike, manje torbice i velike cekere, a svima im je zajednički taj ležeran i neopterećen modni duh koji ljetne dane čini potpunima. Haljine i tunike izrađene su od prirodnih materijala, dolaze u bijeloj kao ultimativnoj boji ljeta i ukrašene su volanima te tradicionalnim hrvatskim motivima u crvenoj boji koji inače krase narodne nošnje svih krajeva Hrvatske.

Cekeri su uređeni u istom duhu, a male clutch torbice pravi su statement primjerci koji će biti dovoljna doza boho stila odlučite li se zaigrati na njegovu kartu. Svaki Kaviy Couture proizvod ručno je izrađen i samim time unikat, a želite li doznati više posjetite Kaviy Couture Facebook stranicu ili Instagram profil.

Učitati još
Zatvori