28 najljepših modela ljetnih pidžama iz aktualne ponude
28 najljepših modela ljetnih pidžama iz aktualne ponude

28 najljepših modela ljetnih
pidžama iz aktualne ponude

Vikend nam je pred vratima i umor od cijelog radnog tjedna je toliko vidljiv. Prema tome, opcija kućne atmosfere najviše nam se sviđa. Iako ćemo sunčani vikend više provesti na suncu, prije i poslije treba se dobro odmoriti uz poneki film i seriju kojoj se ne stižemo posvetiti preko tjedna. Temperature su počele ići u prilog proljeću i nadolazećem ljetu pa više ne nosimo tople i fluffy pidžame. Nekako je vrijeme da takve pospremimo u zimske kutije, a u ladicu s donjim vešom smjestimo lagane ljetne pidžame. Lepršave i udobne, to su pidžame u kojima ćemo provesti cijelo ljeto.

Ljetne pidžame za slatke snove

Dogode se dani kada su nam pidžame omiljeni odjevni komad iz kojeg se ne bismo skidale danima. Moda je spojila te dvije stvari pa su setovi nalik pidžamama postali trendi za gradske ljetne šetnje. Pod ovim mislimo na modele koji dolaze u kombinaciji s oversized košuljom i pripadajućim kratkim hlačama. U ponudi se nalaze različite varijacije ovih setova pa tako možemo birati od pamuka do lana, jednobojnih do onih s prugicama i simpatičnim natpisima. Ovakve pidžame su apsolutni 3u1 jer su udobne za spavanje, za kućni outfit, ali i za šetnju po kvartu i odlazak do dućana. Zaista nitko neće znati da ste izašli upravo u pidžami.

Osim toga ljetne pidžame dolaze i u jednostavnim kompletima pamučnih ili satenskih majica i kratkih hlačica. Baby doll pidžame koje u dolaze s majicama na bretele koje su nalik bluzama. Za ljubiteljice spavaćice pronašle smo nekoliko odličnih romantičnih modela u Oyshu, ali i nešto izazovnijih s čipkom u Zari. Koju god da pidžamu odabrale važno je da ste neopterećene, poletne i prije svega same zadovoljne.

Prokopali smo stranice omiljenih high street trgovina pa smo u H&M-u, Zari i Oyshu našli različite modele u kojima će svoju idealnu ljetnu pidžamu pronaći baš svatko. U nastavku donosimo naše omiljene koje smo pikirale.

Učitati još
Zatvori