Tražite savršeno ljetno odijelo? – Mi smo pronašle 13 modela s twistom
Tražite savršeno ljetno odijelo? – Mi smo pronašle 13 modela s twistom

Tražite savršeno ljetno odijelo? – Mi
smo pronašle 13 modela s twistom

Kao poslovni look često biramo odijela koja su s godinama postala vrlo feš i drugačije konotacije od onih klasika koje su se nekada nosile i koje smo vezivale isključivo za strogi stil i starije ljude. Brendovi su nam svojim modnim lekcijama promijenili stav prema odijelima pa ih tako jako rado nosimo u svojim poslovnim kombinacijama. Topla vremena ne mijenjaju previše na stvari. Mijenja se samo materijal. Lagani materijali i odijela od lana su ono što nosimo jer nam prije svega pruža udobnost. Ipak, s dolaskom pravih ljetnih vrućina i sezone golih nogu, duge hlače znaju nam biti napor pa biramo ljetna odijela s kratkim hlačama.

Ljetna odijela s kratkim hlačama za idealan dnevni look

Nove kolekcije prepune su lanenih komada u različitim bojama u kojima ćemo provesti ljeto. Jedni od njih su ljetna odijela s kratkim hlačama. Iako pojedini poslovi i mjesta ne dopuštaju kratke hlače kao odjevnu kombinaciju, sve je više poslova gdje je opuštena atmosfera. Kao dan je jasno da vruće hlačice nisu ono što ćemo izabrati za posao i grad, ali modeli pristojnih dužina i širokog kroja sasvim su pristojan odabir. U kombinaciji s pripadajućim blazerom cijela kombinacija dobiva malo na ozbiljnosti. Idealan balans mogli bismo reći.

U slučaju da ste u potrazi za nešto dužim hlačama koje idu prema duljini bermuda, u COS-u smo pronašle odličan model lanenog odijela koji dolazi u bež te u vibrantnoj zelenoj boji. Osim klasičnih blazera, nose se i prsluci, a inspiraciju za ove lookove pronašle smo kod domaćih Influencerica. I za kraj, odabrale smo i dva modela ljetnih odijela s kratkim hlačama koje bismo rado izabrale u svečanim prigodama.

Kojih smo 13 najljepših modela ljetnih odijela, iz aktualne ponude dizajnerskih i high street brendova pronašli, potražite u nastavku.

Učitati još
Zatvori