Limited kolekcija Startas tenisica

Festival Ultra Europe, najveći glazbeni događaj na ovim prostorima, uspostavio je zanimljivu suradnju s vodećim domaćim proizvođačem obuće, tvrtkom Borovo iz Vukovara. Naime, Borovo je pripremio ekskluzivnu, limited edition kolekciju najdugovječnijeg brenda Startas za festival Ultra Europe. Kolekcija koju potpisuje Iva Ćurković u suradnji s kreativnim timom festivala uključuje 8 modela (4 ženska i 4 muška) i bit će dostupna na festivalu Ultra Europe, u prodavaonicama Borova u Splitu (Krešimirova 2), Šibeniku, Zadru i Zagrebu (Preradovićeva 16) te kasnije na web shopu.

3_ultra-pastel-palms

Suradnja je rezultat nastojanja organizatora Ultra Europe da se u sve aspekte produkcije, kako organizacijske tako i promotivne, uključe domaći dobavljači i partneri. Uzevši u obzir podatak da je Ultra prisutna na svjetskoj razini te da oko 95 posto posjetitelja festival dolazi iz više od 100 zemalja svijeta, jasna je izuzetna promotivna snaga i mogućnosti koje ovakva suradnja pruža. S druge strane, Ultra Europe ima mogućnost svojim posjetiteljima pružiti jedinstven i originalan proizvod koji je u skladu s modnim izričajem festivalske publike.

2_-ultra-repeat

“Želja nam je na takvim događanjima koji okupljaju mlade generacije kroz sam proizvod educirati o vrhunskoj hrvatskoj kvaliteti i unutar granica Hrvatske, ali i izvan granica Hrvatske s obzirom da posjetitelji festivala dolaze iz cijelog svijeta. Tenisice Ultra Startas moderan su i kvalitetan suvenir za koji smo sigurni da će svaki Ultra posjetitelj ponijeti s lijepim uspomenama iz Hrvatske”, komentirali su iz Borova.

1_-duo-giraffe

Tenisice Startas visoke su kvalitete, izrađuju se ručno u tvornici u Vukovaru, isključivo od prirodnih materijala: platna i prave gume iz prirodnog kaučuka, istom tehnikom kao i 1976. godine. Brend Startas povijesno je vezan uz sportske trenutke i velike sportske događaje jer je originalno kreiran i izrađen za igrače stolnog tenisa, a 1987. godine je bio službeni sponzor Univerzijade u Zagrebu.

8_-ultra-light

6_-ultra-black

5_-ultra-red-n-navy

4_-ultra-repeat-black

7_-ultra-grey

0