Lijepi nakit Pomellato

Lijepi nakit Pomellato

Pomellato

U prostorijama draguljarnice Malalan predstavljena je nova kolekcija nakita talijanskog brenda Pomellato, kao jednog od najomiljenijih i najprodavanijih dizajnera nakita u Europi. Pod nazivom M’AMA NON M’AMA – što na talijanskom znači „voli me, ne voli me“ – dolazi nova edicija nakita. Glavna je poveznica i inspiracija, otkrili su predstavnici Malalana, bila ljubav.  

Pomellato

Jedinstveni nakit Pomellato

Nova kolekcija je mladenački zaigrana, ali i romantična i zavodljiva. Donosi pet prstenova od poludragog kamenja – ametista, peridota, londonski plavog topaza, mjesečevog kamena i granata – s pavéom od bijelih dijamanata. Svaki prsten predstavlja posebnu priču u skladu s odabranim kamenom, a svaki kupac može izabrati i složiti posebnu kombinaciju prema svom ukusu.

Pomellato

Kolekcija nakita M’AMA NON M’AMA nastala je 2009. godine. Izvorno je uključivala devet prstenova s devet različitih kamena kao simbola različitih emocija. Hesonit, ametist, peridot, londonski plavi topaz, crveni turmalin, mjesečev kamen, zeleni turmalin, granat i iolit preuzeli su uloge strasti, želje, ljubomore, nježnosti, ljubavi, radosti, nade, užitka i nostalgije.

Pomellato

Tijekom godina kolekciji su pridodani i novi elementi kao što su privjesci i naušnice.. Proporcije i dizajn dotjerani su do najsitnijih detalja, a kolekciji su po prvi put dodane i narukvice s pet odabranih vrsta poludragog kamenja.

Pomellato

Učitati još
Zatvori