Najljepši šljokičasti komadi za partyje

heidi klum za lidl

Haljina 149,00 kn

Ulazimo u najposebniji mjesec u godini – prosinac. Vrijeme kada će grad biti obasjan lampicama, prepun ljudi i vrijeme kada se okupljamo  na druženjima i kućnim partyjima. Nova blagdanska kolekcija Lidla i Heidi Klum  u trgovine donosi čak 70 novih komada koji su osmišljeni upravo za ovo doba godine. Kao nastavak na iznimno uspješnu kolekciju Esmara by Heidi Klum, ova kolekcija okuplja nosive i udobne modele koji će pristajati svakome, no ovaj put su u upečatljivom stilu i stvoreni za blagdanske prilike.

Nova kolekcija s potpisom Heidi Klum

heidi klum za lidl

#LETSCELEBRATE je prepuna šljokica, koje se presijavaju u svim tonovima. Ova kolekcija ne zahtijeva da razmišljate previše o stylingu – zato ju i volimo. Samo već jedan komad stvara odličan večernji outfit. To može biti sako ili satenski top u bordo boji, a može i mala plišana haljina. Također dozvoljava da se poigrate s kombinacijama, spajate šljokice sa šljokicama, stvorite pravi party look jednim jakom komadom ili smirite cijeli dojam jeansom. Ovdje su četiri ključna blagdanska materijala – samt, umjetno krzno, saten i pliš. Nosite ih višeslojno ili ostavite statement samo jednim od njih.

heidi klum za lidl

Uz topove i suknje koji privlače pažnju nije potrebno puno, mi smo blagdanske modne izbore iz ove kolekcije zaokružili divnim zimskim bundicama. Tople i mekane, kao idealne su da vas zagriju u samom izlasku. Bordo boja ili tamno ljubičasta, samo se nadopunjuju na upečatljive komade i naravno – crveni ruž. Blagdanski stylinzi ustvari ne zahtijevaju puno, samo malo odvažnosti, što je svakako lako ostvarivo.

Spoj jednostavnih krojeva i moćnih materijala

heidi klum za lidl

Sako 199,00 kn, top 89,99 kn

Iako se radi o moćnim materijalima koji svakako privlače pažnju, oni su ovdje spojeni s jednostavnim krojevima. Kako je i sama Heidi Klum naglasila, da bi kolekcija istovremeno ostala nosiva i elegantna, što je upravo i postignuto. A ako ne volite modele okupane šljokicama, možete ih lako zamijeniti senzualnim satenom u crvenoj, nude, tamno plavoj ili crnoj boji. On je svakako izbor za sve posebne prilike i jedan od najtrendi materijala već nekoliko posljednjih sezona. Crne skinny hlače možete nadopunuti tunikom ili bluzom, čime ostvarujete lijep dnevni look za blagdane. Za brzinski update obaberite malu blještavu torbicu i spremne ste za izlazak.

Modeli za nadolazeće blagdanske partyje

heidi klum za lidl

Pristupačna, kvalitetna i efektna – #LETSCELEBRATE kolekcija poziva vas u jako dobar provod ovih blagdana. U sve Lidl trgovine stiže 4. prosinca.

heidi klum za lidl

heidi klum za lidl

Kaput 222,00 kn; hlače 79,99 kn; cipele privatno vlasništvo

heidi klum za lidl

Sako 199,00 kn; kombinezon 99,99 kn

heidi klum za lidl

heidi klum za lidl

heidi klum za lidl

Haljina 149,00 kn

heidi klum za lidl

heidi klum za lidl

heidi klum za lidl

heidi klum za lidl

Top 89,99 kn; suknja 99,99 kn, krzneni ovratnik 99,99 kn

heidi klum za lidl

heidi klum za lidl

Kaput 222,00 kn

lidl bozic (14)

Foto: Sanja Jagatić
Model: Anastazija D. (Talia Model)
Styling: Doris Fatur
Make up: Marijana Gluić, Jane Iredale, Dermacare centar
Kosa: Evelin
Lokacija snimanja: Hugos bar

0