10 divnih haljina iz ljetne kolekcije Aleksandre Dojčinović

10 divnih haljina iz ljetne kolekcije
Aleksandre Dojčinović

Lei Lou haljine

Ljetnim radostima svojom novom kolekcijom pridružila se i naša poznata dizajnerica Aleksandra Dojčinović. S pitoresknim Splitom u pozadini, Aleksandra je snimila novi lookbook u kojem glavnu riječ prvenstveno vode divne ljetne haljine. Prve modele, dizajnerica je počela predstavljati još krajem lipnja na svojoj Facebook stranici, a od tada nas svakih nekoliko dana iznenadi i razveseli nekom novom kreacijom, koja skladno zaokružuje Lei Lou priču s cruise predznakom.

lei lou2

Lei Lou haljine za ljeto 2017.

Kolekciju za ljeto 2017. karakteriziraju prozračna čipka i ženstveni krojevi, izvedeni u nizu boja, prvenstveno onih svijetlih. Bezvremenskoj bijeloj pridružuje se i bezvremenska crna, a dodatni dašak osvježenja kolekciji osiguravaju pastelni tonovi plave i ljubičaste boje. Čipka u kombinaciji s volanima čini spoj na koji će malo koja trendseterica ostati ravnodušna, baš kao i na mini i midi duljine ovih romantičnih, nježnih i eteričnih haljina.

lei lou3

Modelima koji dovoljno govore sami za sebe, dizajnerica pridružuje i cipele sa svojim potpisom. O njima smo vam nedavno pisali, a novost je nekoliko modela poput puderastih natikača s cvjetnim vezom. Ljetne haljinice već su stigle u Lei Lou dućane – više o kolekciji doznajte ovdje.

Lei Lou4

lei lou5

lei lou6

Foto: Lei Lou by Alex Dojčinović

Učitati još
Zatvori