Hollywoodske glumice u kreacijama Alex Dojčinović

Hollywoodske glumice u kreacijama
Alex Dojčinović

Kaley Couco Lei Lou by Alex Dojčinović

Kaley Couco

Nakon hrvatskih zvijezda i crvenih tepiha, ženstvene Lei Lou kreacije s potpisom hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović polako osvajaju one hollywoodske. Da kreacije Alex Dojčinović sve više pronalaze svoje mjesto na svjetskim crvenim tepisima, već smo vam pisali ovog lipnja i rujna. Naša poznata dizajnerica u komade iz kolekcije proljeće/ljeto 2017. u lipnju je odjenula nekoliko poznatih imena Hollywooda i svijeta showbiza kao što su Mel B, Zoey Deutch, Lyndie Greenwood, Jhene Aiko, Madelaine Petsch, Andy Allo i Dania Ramirez. U rujnu su u haljinama iz aktualne kolekcije zasjale Kate Walsh i Mary Elizabeth Winstead.

Svoje osvajanje svjetske modne scene i poznatih hollywoodskih zvijezda Alex Dojčinović nastavlja i u listopadu koji je donio Lei Lou kreacije u četiri nova zapažena red carpet izdanja.

LEI LOU BY ALEX DOJČINOVIĆ KREACIJE OSVAJAJU HOLLYWOOD

Kaley Couco Lei Lou by Alex Dojčinović

Kaley Couco

I ovog puta hollywodske glumice savršene red carpet modele pronašle su u elegantnim i glamuroznim Lei Lou haljinama, a uz haljine, u fokusu su se našla i mala Lei Lou Zita torbica. Kaley Couco, popularna glumica koju svaki tjedan gledamo u humorističnoj seriji Teorija velikog praska, za poseban event The Carol Burnett Show 50th Anniversary Special odabrala je predivnu crnu Lei Lou kreaciju posutu zlatnim i srebrnim zvijezdama.

Njezina mlađa kolegija, glumica Chandler Kinney Lei Lou haljinu je odabrala za premijeru filma Jigshaw. Raskošna crna haljina ukrašena perlama i perjem iz Lei Lou by Alex Dojčinović limited kolekcije istaknula je mladu zvijezdu na crvnom tepihu kao jednu od najbolje odjevenih dama na premijeri te večeri.

Lei Lou haljinu odabrala je i glumica Jenna Ortega za humanitarni Make A Wish event u organizaciji Paper Magazina. Mini haljinu od bijele čipke mlada zvijezda je savršeno nadopunila Zita Lei Lou torbicom u bogatoj nijansi ružičaste.

Isti model torbice u plavoj boji je nedavno nosila i glumica Shantel VanSanten uz elegantno Elisabetta Franchi odijelo u pastelnoj plavoj boji.

Shantel Van Santen Lei Lou by Alex Dojčinović

Shantel VanSanten

Foto: Instagram, Getty Images

Učitati još
Zatvori