Last minute ideje za novogodišnji outfit, šminku i frizuru

Last minute ideje za novogodišnji
outfit, šminku i frizuru

I dok su svoje novogodišnje neki kombinacije već odavno pripremili, komadi koji stvaraju savršenu party kombinaciju u posljednjih nekoliko dana još uvijek su bili među najtraženijima. Uz one koji su odavno spremni za najveći i posljednji tulum godine i one koji su u zadnji čas ulovili nekoliko party komada, nekoliko nas svoju je odluku o novogodišnjem outfitu, šminki i frizuri odvažno odgodilo za zadnji tren.

LAST MINUTE IDEJE ZA NOVOGODIŠNJI PARTY LOOK

Od 2018. godine dijeli nas tek nekoliko sati, novogodišnji tulumi uskoro počinju, a ispred vas nalazi se otvoreni ormar. Ako ste prije nekoliko trenutaka požalili što svojoj garderobi niste dodali novu party haljinu, savršena party kombinacije, istovremeno jednostavna i efektna, već se krije u vašem ormaru.

Kako u manje od trideset minuta stvoriti savršeni novogodišnji look? U nastavku donosimo nekoliko ideja.

OMILJENI BASIC KOMADI U ULOZI PARTY OUTFITA

Unutar svakog ormara već se nalazi savršena party kombinacija. Spojem onih basic komada koji su nezaobilazan dio svake garderobe u nekoliko minuta stvorit ćete savršenu jednostavnu i cool party kombinaciju koju nitko neće očekivati. Omiljeni crnu mini suknja A kroja spojite s tankom dolčevitom ili posegnite za onom klasičnom i nepogrešivom kombinacijom bijele košulje i crnih hlača. Umjesto klasične bijele košulje posegnite za onom sa statement detaljem poput puf rukava ili otvorenih leđa, a crne hlače zamijenite omiljenim crnim trapericama. Jednostavnost ove party kombinacije začinite uz pomoć najluđeg para cipela u vašem ormaru i, uz odlične ideje za šminku i frizuru koje donosimo u nastavku, od savršenog party looka dijelit će vas tek nekoliko minuta.

MAKE UP LOOK ZA KOJI ĆE VAM TREBATI SAMO RUŽ

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Kad govorimo o make up-u, manje je uvijek više. Umjesto za crvenim ružom kao očekivanim izborom, posegnite za omiljenom nijansom u raskošnoj boji bobičastog voća. Nanesite ju na usne ili uz pomoć nje stvoriti zanimljivi smokey eye look u ružičastim ili ljubičastim tonovima. Jednostavno i efektno, i ono najvažnije, brzo.

La Perla

La Perla

SAVRŠENA FRIZURA KOJA MOŽETE POSTIĆI U MINUTI

Vrijeme je za frizuru. Baš kao što smo to već učinili s našom cool party kombinacijom i neočekivano efektnim make up lookom, i za last minute frizuru prigrlite jednostavnost. Kosu uredno začešljajte i skupite u nisku chic punđu. Poželite li ovu jednostavnu frizuru učiniti mrvicu posebnijom, jer ipak je novogodišnja noć, začinite ju kopčama optočenim draguljima ili upečatljivim naušnicama. Istovremeno sofisticirano i opušteno, vaša frizura izgledat će kao da ste izdvojili više od minute koliko će vam zapravo biti potrebno.

Foto: Instagram, IMaxTree

Učitati još
Zatvori