Lančići koje obožavaju blogerice

Lančići koje obožavaju blogerice

@collagevintage

@collagevintage

Nakit je jedna od najvažnijih kategorija modnih dodataka, posebice ljeti kada je vidljiv i često u prvom planu. Ove godine, što se nakita tiče, pravila i nema. Minimalizam, voluminoznost, slojevi, sve je dopušteno i često viđeno. Bez obzira radi li se o prstenju, lančićima ili narukvicama.

@teresaandresgonzalvo

@teresaandresgonzalvo

Lančići koje obožavaju blogerice

Maria Pascual je dizajnerica nakita iz Barcelone koja uživa veliku popularnost na društvenim mrežama. S preko 100 tisuća pratitelja, njen dizajn nose gotovo sve poznate blogerice poput Chiare Ferragni ili Julie Sariñana. Možda ste u vi već zamijetili mali polumjesec ili mapu svijeta i zapitali se gdje to možete kupiti.

@mariahandrich

@mariahandrich

U posljednjih godinu dana otkako je predstavljena, uvjerljivo je najpopularnija kolekcija nastala u suradnji sa Sarom Escudero, poznatijom kao Collage Vintage. Blogerica i dizajnerica su dugogodišnje prijateljice koje su odlučile materijalizirati sve dizajne o kojima su dugo razmišljale.

Maria Pascual

@collagevintage

Divne i jako nosive Maria Pascual kolekcije

Kolekcija se sastoji od nekoliko lančića, narukvica, naušnica i prstenja, a najčešće se na obožavateljicama mogu vidjeti lančići s rogom. Sav je nakit pozlaćen, a cijene su mu zaista pristupačne. Također, brend dostavlja u Hrvatsku – sve dizajne možete vidjeti ovdje.

Maria Pascual

@be_parisien

Blogerice vole nositi Maria Pascual nakit u više slojeva jer se zaista može dobro kombinirati kada je različitih dužina. Uz raskopčanu košulju, tanku ljetnu haljinu, svileni top, zaista će se dobro uklopiti.

@lauraescanes

@lauraescanes

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori