Razigrani noviteti iz nove Lancel kolekcije upotpunit će vaše outfite na pravi način
Razigrani noviteti iz nove Lancel kolekcije upotpunit će vaše outfite na pravi način

Razigrani noviteti iz nove Lancel kolekcije upotpunit će vaše outfite na pravi način

Putovanje zatvorenih očiju, sanjarenje o plažama, pustinjama, palmama i mitskim zalascima sunca: ovako se predstavlja Lancel kolekcija proljeće/ljeto, osjetilno uranjanje u živahnu Kaliforniju.

Boje prirode lajtmotiv su inovativnih printeva, oblika, materijala i motiva koji prenose razigranu reinterpretaciju povijesnog repertoara Maison Lancel. Logotip kuće, koji se ponekad iznova pojavljuje, dijeli središnju pozornost s rafijom, užetom i pamukom, sirovim zanatskim materijalima koji Lancelovom savoir-faireu daju mladu i svježu lakoću.

lancel

Modni detalji koje ćete godinama nositi

Postoje razne reinterpretacije kultnih Lancel modela, od najženstvenijih i profinjenijih do onih najneformalnijih ležernih: Premier Flirt torba pojavljuje se kao novi heklani rad, Roxane blista u fluorescentnim bojama, pitonovoj koži, a Ninon je ukrašen živahnim kombinacijama boja i zajedno uz Summer Tote „obukle“ su svoje haljine osvježene rafijom.

Potpuno novi model je Idylle linija, koja s dvostrukim lokotom želi ispričati priču utisnutu u temelje kuće i sačuvanu kao blago: idilu između Alphonsea i Angèle Lancel, osnivača Kuće Lancel. Hvalospjev ljubavi koji podsjeća na skupocjenu ogrlicu s lokotom koju je nosila Angèle, a koja tako postaje odvažan modni detalj za sve žene iz kuće Lancel.

Iz SS23 kolekcije Lancel predstavlja još dva apsolutna noviteta, Rodéo i Caméléon, torbe retro inspiriranog dizajna: prva, s chic i modnim efektom, dizajnirana je za ambicioznije žene; drugi pak, mlađi i živahniji, prilagođava se svakoj prilici prateći životni stil i raspoloženje onoga koji ga nosi.

Uz nove linije torbi savršeno će se uklopiti širok izbor ljetne obuće poput Ninon mokasina, tenisica i sandala, a za potpuni dojam tu su i Lancel sunčane naočale dizajnirane u 12 linija i 36 boja.

Lancel sunčane naočale dostupne samo u Boutique Lancel u Zagrebu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori