Stigla je nova Lancel torba

Stigla je nova Lancel torba

Prošle godine, poznati brend torbi Lancel predstavio je svoj novi adut – torbu Lison de Lancel, koju je zamislio kao novu generaciju danas vrlo popularnih shopper modela. Lison ima baš sve što jednoj gradskoj djevojci ili ženi treba i dizajnirana je kako bi se brzo i lako prilagođavala svakom načinu upotrebe i svakoj prigodi u kojoj se nosi.

Lison torba je savršena partnerica ženama u poslovnim prigodama, kao i onim sasvim ležernim. Pažljivo dizajnirana, praktično konstruirana i vrlo rafinirano izvedena, ova torba odiše nenametljivim luksuzom i logičan je nastavak priče modnog brenda Lancel.

Kako bi doista bila prilagođena svim ženskim potrebama, Lancel je torbu Lison dizajnirao i s kožnim ručkama i s prilagodljivim kožnim remenom, kako bi se nosila u ruci ili preko ramena, ovisno o tome kako ju njena vlasnica u određenom trenutku želi nositi.

 

Lancel Lison Nano torba

Izrađena je od najfinije teleće kože, te dolazi u nekoliko dimenzija. Veličinama Large i Small, upravo je dodana još jedna – Nano. Lancel Lison Nano torba ima dimenzije 25,5 x 8 x 18 cm i idealna je za svaki dan. Dolazi u četiri bezvremenske boje: Black, Denim, Camel i Red Lancel. Želite li svom jesenskom stilu dodati dozu pariškog chica, ove ćete torbice pronaći u web shopu brenda i u zagrebačkoj trgovini na adresi Nikole Tesle 15.

Lancel4 Lancel3 Lancel2 Lancel

Foto: Lancel

Učitati još
Zatvori