Kupaći kostimi za trudnice u kojima ćete se osjećati udobno i samouvjereno
Kupaći kostimi za trudnice u kojima ćete se osjećati udobno i samouvjereno

Kupaći kostimi za trudnice u kojima ćete se
osjećati udobno i samouvjereno

Jedna od najuzbudljivijih i najfascinantnijih stvari u trudnoći nesumnjivo jest promatranje tijela koje se mijenja i prilagođava kako beba raste. Malo manje uzbudljiv dio jest pronalaženje odjeće koja je udobna i odgovara obliku tijela.

Možda ste tijekom trudnoće bili fokusirani na pronalaženje savršenih trudničkih tajica, odjeće za vježbanje ili traperica, ali kako temperature rastu i bliži se vrijeme odlaska na more – razmislite o tome da se počastite i kupaćim kostimom za trudnice. Naravno, ako ste u ranoj fazi trudnoće, još uvijek vam može poslužiti i kupaći kostim koji ste nosile prije nego što ste ostale u blaženom stanju.

Kupaći kostimi za trudnice dizajnirani su kako bi se prilagodili obliku tijela i pomogli vam da se osjećate udobno i samouvjereno kada idete na kupanje. Bez obzira na to u kojem ste tromjesečju, možete pronaći odličan kupaći kostim koji će završeno pristajati uz vaš trudnički trbuščić.

Na što obratiti pažnju pri odabiru?

Postoje različiti stilovi i modeli kupaćih kostima za trudnice koje možete izabrati. No pri odabiru onog pravog, ipak trebate obratiti pažnju na nekoliko stvari. Evo nekih smjernica koje vam mogu pomoći da smanjite izbor.

Stil

Kupaći kostimi za trudnice dolaze u raznim stilovima, uključujući jednodijelne, bikinije, tankini i suknje. Odaberite stil koji vam najviše odgovara. Neki preferiraju jednodijelne zbog veće pokrivenosti i zaštite od sunca, dok drugi cijene praktičnost dvodijelnih.

Dodatna podrška

Gornji dio bi vam trebao pružati potporu i udobnost, stoga su najidealniji oni s podesivim naramenicama. Za one s većim grudima možda bi najbolji odabir bio gornji dio koji ima žice za dodatnu potporu.

 

Podesivi donji dio

Mogućnost zatezanja ili otpuštanja rubova donjeg dijela kostima pomaže u prilagođavanju trbuhu.

Udoban materijal

Dobar kupaći kostim za trudnice ne bi trebao visiti ili biti pretijesan, ali također bi trebao biti dovoljno rastezljiv da se može prilagoditi vašem tijelu. Većina je izrađena od mješavine najlona i elastina.

kupaći kostimi
MANGO

Uzevši u obzir sve navedeno, potražili smo kupaće kostime za trudnice. Uključili smo nekoliko različitih stilova i cijena, bilo da tražite eleganciju ili nešto slatko i jednostavno.

Evo naših omiljenih trudničkih kupaćih kostima za bazen i plažu koji će svakako dodatno istaknuti vaš trudnički sjaj.

kupaći kostim za trudnice
HUNZA G
HUNZA G
kupaći kostimi za trudnice
LUNILOU
kupaći kostimi za trudnice
MAMALICIOUS
kupaći kostimi za trudnice
MAMALICIOUS
H&M
kupaći kostimi za trudnice
H&M
H&M
kupaći kostimi za trudnice
H&M
kupaći kostimi za trudnice
H&M

FOTO: Instagram, MANGO, HUNZA G, LUNILOU, MAMALICIOUS, H&M

Učitati još
Zatvori