Najljepši kupaći kostimi cvjetnog printa

Najljepši kupaći kostimi cvjetnog printa

Ove sezone, na društvenim mrežama do izražaja je došao još jedan brend kupaćih kostima. Njegovo ime je Montce Swim, a u modelima iz kolekcije na plažama diljem svijeta već su se pojavile brojne trendseterice.

Brend je specijaliziran za izradu kupaćih kostima u čijoj će ponudi svaka žena sa svakim oblikom tijela pronaći model za sebe. I ne samo pronaći ga, već će joj on također pristajati kao saliven, a ona na plaži zračiti samopouzdanjem. Zato se u kolekciji mogu pronaći već složeni setovi, pojedinačni topovi/grudnjaci i gaćice, jednodijelni badići i XL veličine. Montce Swim nudi dostavu diljem svijeta, a moguće je i besplatno zamijeniti kupljeni model, ako vam ne odgovara.

Kolekcija za ljeto 2017.

Montce Swim u ljetnu sezonu ulazi s niz neodoljivih stilova. Našu pažnju najviše su privukli retro modeli s gaćicama povišenog struka, koji dolaze u nokturalnom cvjetnom printu, a cool su i maslinasto zeleni tropski kostimi te oni pepita uzorka s volanima. Najveća fora svakako je u tome da možete nabaviti pojedinačne komade i zatim ih spajati u efektne mix-and-match stilove. U ponudi su zaigrani ljetni topići s vezicama i volanima, klasični bikini trokutići i bralette krojevi, tuba topići, brazilski krojevi gaćica, zatim oni sasvim klasični i retro modeli. Sve o kolekciji doznajte u web shopu brenda.

montce

montce6

montce1

montce2

montce4

montce5

montce8

montce9

montce3

montce10

Foto: Montce Swim

Učitati još
Zatvori