Kupaći kostimi koji će osvojiti hrvatske plaže

Nije tajna da kupaće kostime talijanskog brenda Laura Urbinati obožavaju trendseterice diljem svijeta, a posljednjih sezona posebno im je odana Talijanka Eleonora Carisi, uvažena modna blogerica i vlasnica web agencije Grumble Creative. Ona je samo jedna od brojnih obožavateljica ovih ljetnih modela s prepoznatljivim printevima i grafičkim uzorcima, koji već godinama osvajaju ‘it’ djevojke, a odnedavno ih je moguće kupiti i u Hrvatskoj, točnije u rovinjskom concept storeu SALT.

salt

Za kupaće kostime Laure Urbinati koji će ovog ljeta osvojiti hrvatske plaže, vlasnici SALT-a Chiara i Luca snimili su Instagram kampanju zanimljiva koncepta, koja nam u prvi plan donosi ove istovremeno trendovske, ali i bezvremenske ljetne kostime. U modi su trenutno dvodijelni kostimi ‘bandeau’ kroja, s donjim dijelom povišena struka u retro stilu, a nemoguće je zanemariti i jednodijelne kostime Laure Urbinati, koji mogu postati vječni klasik.

salt4

Atraktivni printevi i efektni color-block motivi ovu modu za plažu izdvajaju iz mase, baš kao i mini kampanja koju je SALT snimio na otočiću Sveti Ivan u blizini Rovinja. Samo snimanje bilo je inspirirano njihovom nostalgijom za danas izgubljenom elegancijom Mediterana, koja je na fotografijama interpretirana u suvremenoj verziji i dočarana kao moderna, sofisticirana, privlačna oku i duboko svjesna prirodne ljepote koja ju okružuje.

laura4

Concept store SALT u Rovinju inače je otvoren u svibnju 2015. godine, na adresi Montalbano 11 u samom srcu grada. Pokrenuli su ga Chiara i Luca, dugogodišnji modni insajderi iz Italije, koji su, fascinirani autentičnošću i očuvanom prirodom ovog kraja, ovdje i ranije provodili ljetne praznike. Primijetivši nedostatak zanimljivih dućana u Rovinju, pokrenuli su SALT, koji danas osim kolekcija Laure Urbinati kupcima nudi još nekoliko pomno probranih brendova.

laura

laura3

laura2

U SALT-u se trenutno može pronaći istoimena linija muške i ženske odjeće te modnih dodataka dizajniranih u Italiji, linija kupaćih kostima TIMO, CIRE TRUDON svijeće i mirisi iz Francuske, BOB SDRUNK talijanske sunčane naočale, KLEAN KANTEEN metalne bočice za vodu iz Amerike, ENVIRON linija za njegu kože iz Južne Afrike, LIZ CLIMO stripovi, te naravno ljetna moda Laure Urbinati. Svima je zajednički fokus na kvalitetu materijala i jednostavne krojeve, a cilj je ovim temeljnim komadima svježeg i modernog dizajna inspirirati ljude da vode održiv i chic lifestyle.

Foto: Instagram (SALT)

 

0