Kukičani topovi – novi trend u kojeg uskačemo čim temperature narastu
Kukičani topovi – novi trend u kojeg uskačemo čim temperature narastu

Kukičani topovi – novi trend u kojeg
uskačemo čim temperature narastu

Pleteni modeli na prvu nam zvuče kao nešto što je vezano u zimu, ali već nekoliko sezona pletivo se vratilo i u ljetnim kolekcijama. Proljetno i ljetno pletivo dolazi u nekoliko varijanti, ali ako je suditi prema najnovijim kolekcijama high street brendova, kukičani topovi novi su trend. Kad kažemo kukičani baš mislimo na one kakve su nam bake plele. S rupicama i prozračni – to su oni koje ćemo već s prvim toplijim danima nositi u svojim dnevnim kombinacijama.

Kukičani topovi koji nas podsjećaju na naše bake

S ljetnim danima ponajviše se okrećemo prirodnim materijalima, a kukičani topovi najčešće dolaze u prirodnom pamuku. Kao takvi idealno se uklapaju na lan za poslovne kombinacije pa je ovo nešto u čemu ćemo uskoro sigurno dolaziti na posao. Zamislite samo koliko dobro jedan ovakav top izgleda na laneno odijelo s kratkim hlačama. Ako želimo neku ležerniju kombinaciju, kukičani topovi odlično se slažu i na omiljeni traper, lepršave hlače ili maksi suknju.

U ponudi su različiti modeli – od onih dugih rukava, preko najnosivijih kratkih pa sve do onih bez rukava. U kolekcijama ne nedostaje i pravih crop topova u pletivu koji najčešće dolaze u kombinacijama s pripadajućim kukičanim suknjama. Ova kombinacija je svakako ono u čemu se vidimo kada pomislimo na ljeto, more i naš godišnji.

Iako prevladavaju svijetle, krem i zemljane boje, tu su i oni topovi u divnim vibrantnim bojama. Pročešljali smo ponudu iz novih kolekcija Zare, H&M-a i Manga te vam u nastavku donosimo najljepše modele prema izboru Journal redakcije.

Najljepši kukičani topovi iz novih kolekcija:

Zara
Zara
Zara
Zara
H&M
H&M
H&M
H&M
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
H&M
H&M

Foto: H&M, Mango, Zara, Instagram (@marionautran,@deborabrosa)

Učitati još
Zatvori