Kako ove jeseni nositi kožnu suknju?

Objavu dijeli Mary Seng (@happilygrey)

Nakon različitih modela jakni i hlača od kože, kožna suknja pronašla je svoje mjesto u jesenskom i zimskom ormaru. Na početku svake hladne sezone koju donosi mjesec rujan kožna suknja se u poznatim, jednostavnim krojevima i nekoliko novih trendi izdanja vraća u naš ormar. U ulozi svestranog modernog klasika koji u jesensku garderobu unosi bezbroj kombinacija, kožna suknja na samom početku nove hladne sezone nametnula se kao istovremeno klasičan i moderan, uvijek odličan izbor.

SVESTRANA KOŽNA SUKNJA PONOVNO OSVAJA JESEN

Od mini do midi dužine, od najsvestranijeg mat efekta do sjajnog vinyl finiša i elegancije brušene kože, kožna suknja i ove jeseni donosi raznolikost krojeva i silueta među kojima će svatko pronaći savršeni model kožne suknje za svoj jesenski ormar i stil. Osim raznolikosti modela, kožne suknje krasi i raznolikost kombinacija koje stvaraju unutar svakog ormara.

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

U toplom i mekom pletivu kožna suknja će i ove jeseni i zime pronaći svoj savršen spoj. Kontrast između tekstura kože i pletiva stvorit će modernu, ležernu kombinaciju u kojoj ćete uz minimalno truda uvijek izgledati odlično. Uz omiljenu neutralnu paletu u svijetu pletiva, svježi pomak ovoj savršenoj jesenskoj kombinaciji donosi oversized pletivo u nježnim pastelnim bojama.

Jednako poput spoja toplog pletiva i kožne suknja, jednostavan T-shirt ležerni je klasik koji u kombinaciji s kožnom suknjom i traper jarkon ili balonerom stvara jednostavnu, ležernu i trendi jesensku kombinaciju. Uz nekoliko upečatljivih modnih detalja poput baker boy kape, crvenih gležnjača ili cool traper jakne, lako ćete transformirati ovu jednostavnu ležernu kombinaciju.

Osim unutar ležernih dnevnih kombinacija, kožna suknja svoje je mjesto pronašla i unutar jesenske poslovne garderobe. U midi dužini i zagasitim jesenskim tonovima, moderan poslovni look kožna suknja stvorit će u spoju s finim, tankim pletivom, dolčevitom kao ultimativnim elegantnim klasikom jesenske sezone i košuljom kao nezaobilazni komadom unutar svakog poslovnog ormara.

Nekoliko inspirativnih street style kombinacija s kožnom suknjom kao njihovom glavnom zvijezdom pronađite u nastavku.

Foto: Instagram

0