Novi cool brend minimalističkih torbi

Novi cool brend minimalističkih torbi

Kožna torba jedan je od onih komada vrijednih investicije, pogotovo kada dolazi u nekom vrlo klasičnom i bezvremenskom izdanju, koje ćete voljeti nositi godinama i uvijek izgledati aktualno. Stoga ne čudi da trendseterice, kraj obilja trendova koji ih na dnevnoj bazi okružuju, svoje modne dodatke ponekad biraju iz domene vrlo klasičnog, minimalističkog dizajna. Posljednje su ih osvojile torbe brenda Kozha Numbers, koji se na modnoj sceni pojavio relativno nedavno.

Najprije je predstavio nakit i klasične choker ogrlice, a zatim su na jesen prošle godine na tržište lansirali i torbe. Iza Kozha Numbers multi dimenzionalnog brenda stoje Ilona Gerasimov i Lena Vasilenko, koje su ga pokrenule 2015., nadahnute svojom ljubavi prema umjetnosti, arhitekturi, materijalima i oblicima.

Njihovu prvu kolekciju torbi obilježio je način na koji su modeli dizajnirani i proizvedeni, s naglaskom na tradicionalnu vještinu rukotvorstva. Svaka torba delikatno je izrađena, s velikom pozornosti posvećenoj čak i najmanjim detaljima, ali i praktičnosti koja je jedan od prioriteta pri izboru nove omiljene ženske torbe.

U ponudi brenda trenutno je osam modela torbi i torbica, a najpopularniji model koji polako osvaja Instagram zove se The Safe, koji dolazi i u svojoj manjoj verziji The Mini Safe. Izrađen je od glatke crne kože, vrlo je jednostavnog i minimalnog dizajna, a dva detalja koja ga ističu iz mase su srebrna ručka torbe u obliku kruga i diskretno ugravirana zlatna slova brenda. Carolina Engman, Lisa Dengler, Elena Vasilieva i Simona Comer, neke su od blogerica koje se u posljednje vrijeme ne odvajaju od ove torbe, koju pobliže možete razgledati, pa čak i kupiti, na web stranici brenda Kozha Numbers.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori