Ovo je najljepši street style na svijetu

kopenhagen street style

Opsesija skandinavskim stilom ne jenjava, baš suprotno, fascinacija njime, bilo da se radi o interijeru ili modnom stilu, raste iz dana u dan. Jedino tko može parirati Skandinavkama su Francuskinje, a ono što i jedne i druge čini posebnima je taj faktor X, koji kao da sve nose u sebi.

Skandinavke naprosto mogu odjenuti što god požele i uspiju svaku kombinaciju učiniti vizualno zanimljivom te vas natjerati  na promatranje. Slojevitost imaju u malom prstu, a uz nju vole kombinirati modne dodatke koji su u trendu. Ovih dana u Kopenhagenu je počeo Tjedan mode na kojem će biti predstavljene kolekcije za proljeće 2017. Pogledajte street style kombinacije koje su zavladale tamošnjim ulicama!

kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style kopenhagen street style

Foto: Imaxtree

0