Sve nijanse žute u jesenskim street style kombinacijama

Sve nijanse žute u jesenskim
street style kombinacijama

Žuta street style kombinacije

Milano Street Style

Nakon što je millennial ružičasta obilježila prošlu zimu i ne tako davnu proljetnu sezonu, crvena boja istaknula se kao neočekivani ljetni trend čije vrijeme tek dolazi jer početak jeseni već joj je dodijelio titulu apsolutne it boje hladne sezone. Ipak, dok su se pastelne nijanse ružičaste i sve nijanse crvene isticale unutar svakog ormara i svake nove kolekcije modnih kuća i high street brendova, žuta boja je suvereno vladala modnim svijetom iz sjene.

Žuta street style kombinacije

London Street Style

U posljednjih nekoliko sezona žuta boja se nikad nije isticala među najpopularnijim modnim trendovima. Usprkos brojnim drugim trendovima koji su preplavili svaku novu sezonu u modnom svijetu, nijanse žute svoje su mjesto pronašle unutar ormara popularnih trendseterica. Na popularnoj uličnoj modnoj pisti isticale su se sve od jarke limun do zagasite senf nijanse. Pogled unutar na najbolje street style kombinacije i komade koji su ih obilježili, jednako kao i pogled unaprijed na sezonu u koju smo tek zakoračili vraća nas nijansama žute. Zašto je žuta boja osvojila modne insajdere i kako će njezine brojne nijanse svaku kombinaciju učiniti posebnijom i ove jeseni?

Žuta street style kombinacije

Paris Street Style

ŽUTA BOJA KAO EFEKTNI TRIK MODNIH INSAJDERA

Unutar ormara popularnih modnih influencerica kriju se brojni trikovi koji njihove kombinacije ističu na uličnim modnim pistama i prvim redovima revija najprestižnijih modnih kuća. I dok je većina njihovih trikova već poznata, žuta boja jedan je od onih manje očitih, ali i jedan od najefektnijih.

Iako naizgled neobičan izbor, nijanse žute u trenu će transformirati svaku kombinaciju. Unutar žute palete nalazi se upečatljiv odgovor na svaki komad unutar vašeg ormara. Osim što će jarka žuta razbiti monotoniju crno-bijelih kombinacija, njezini zagasiti tonovi donose svježinu  zemljanim tonovima iz jesenskog ormara. Nijanse žute odlično se slažu i s plavom bojom što ih pretvara u efektan dodatak omiljenim traper modelima.

Žuta street style kombinacije

Milano Street Style

Osim kao upečatljivi koloristički izbor za toplo pletivo, jesensku haljinu ili klasično odijelo, žuta boja je odličan način da svaki modni dodatak učinite još posebnijim. Torba ili cipele u žutoj boji bit će modni dodatak koji će nadopuniti svaku ležernu, poslovnu, formalnu ili party kombinaciju.

Žuta street style kombinacije

Copenhagen Street Style

Kako nositi sve nijanse žute u novoj sezoni? Inspirativne street style kombinacije iz ormara trendseterica kojima su ukrasile ulice modnih prijestolnica i svoje Instagram profile donosimo vam u nastavku.

Žuta street style kombinacije

Milano Street Style

Žuta street style kombinacije

London Street Style

Objavu dijeli Mary Seng (@happilygrey)

 

Foto: IMaxTree, Instagram

Učitati još
Zatvori