Kombinacije za izlazak za cure koje ne vole visoke pete

Kombinacije za izlazak za cure koje
ne vole visoke pete

S godinama sve više uživamo u komforu koji nam omogućuju ravne cipele, a njima zamjenjujemo i visoke potpetice, pa čak i u slučaju večernjih izlazaka. Odlazak u restoran, u kino, u noćni klub ili na kućni tulum – sve su to prigode u kojima i bez peta možemo izgledati elegantno i prikladno prigodama koje posjećujemo.

Čak su i svjetski poznate trendseterice ove sezone zamijenile visoke pete mnogo udobnijim opcijama, a ako se njih pita, trenutno je ‘in’ nekoliko modela cipela. Za početak, tu su mokasine (od kojih svakako najveću popularnost uživaju Guccijevi kožni modeli), slijede ih natikače (koje se nose čak i po zimi), zatim edgy čizmice ravnih potplata i, naravno, nezaobilazne tenisice – ili u bijeloj ili u crnoj boji.

Uz sve ove komade divno se slažu nježne slip haljine od svile, a njih ćete prilagoditi aktualnoj sezoni dodate li im kožnu jaknu ili toplo pletivo. Možete se poigrati i midi haljinama/suknjama i njih kombinirati uz ravne cipele, a poželite se klasike i baš vam se i ne da pretjerano spremati, za te je situacije idealan klasičan jeans, kojeg ćete podići nekom zanimljivom bluzom s volanima ili naborima, kao i predimenzioniranom bijelom košuljom koja nikada ne izlazi iz mode.

Učitati još
Zatvori