I ove jeseni nose se puderasto roza kombinacije

Puderasto roza boja je obilježila cijelu prošlu godinu. Od samog početka 2016. godine, nijanse nježnih tonova ružičaste boje su obojile sve od najistaknutijih trendova iz modnog svijeta do dekorativnih detalja za uređenje doma. Nježne ružičaste tonove mnogi su poistovjećivali s millennial generacijom koja je u njoj pronašla savršeni spoj estetski privlačnih i efektnih nijansi s daškom nostalgične romantike. Ubrzo, sve što je dotaknula puderasto roza boja pretvaralo se u apsolutni i trenutni trend.

PUDERASTO ROZA U JESENSKIM KOMBINACIJA

U modnom svijetu, puderasto roza tonovi svoje su mjesto pronašli ne samo unutar najnovijih trendova koje su donijele sezone proljeće/ljeto i jesen/zima prošle godine, već su obojili i neke od vječnih klasika koji se uvijek zadržavaju unutar naših ormara. Nježni ružičasti T-shirt zamijenio je bijeli, tenisice u millennial pink boji u nekoliko su dana nestajale s polica, a traper nikad nije izgledao romantičnije i više cool no spojen s nježnim ružičastim nijansama. Vladavina millennial ružičaste boje nastavila se i u 2017. godine. Iako su novu sezona već na samom njezinom početku obilježili neke druge it boje, nježna ružičasta i ove će jeseni pronaći svoje mjesto unutar trendi kombinacija.

Istovremeno romantična, nježna i svestrana, puderasto roza je savršeni odabir unutar jesenskog ormara koji razbija monotoniju njegove neutralne i zagasite palete i unosi svježinu unutar svakodnevnih jesenskih kombinacija. Savršeni spoj puderasto ruza komadi će i ove sezone pronaći u neutralnoj paleti kao uvijek sigurnom odabiru i plavom traperu za ležerne jesenske kombinacije. Od jarke crvene do dubokih tonova bordo boje, nijanse crvene će u kombinaciji s nježnim puderastim tonovima stvarati istovremeno najženstvenije kombinacije inspirirane trendovima ove jeseni.

Kako omiljene puderasto roza komade nositi ove sezone? Nekoliko odličnih prijedloga pronašli smo u ormarima naših omiljenih Insta djevojaka.

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Objavu dijeli Olivia (@livpurvis)

Objavu dijeli Mary Seng (@happilygrey)

Foto: Instagram

0