Kombinacije za povratak na gradski asfalt

Kombinacije za povratak na gradski asfalt

Sredina kolovoza za mnoge donosi povratak u gradsku vrevu. Nakon godišnjih odmora koji su naše kofere ispunili najlaganijim i najprozračnijim komadima ljetne garderobe, povratak svakodnevici nas vraća poslu, brojnim obavezama i našoj gradskoj uniformi, jednostavnim i svestranim komadima za svakodnevne poslovne i ležerne kombinacije. Sredina kolovoza, osim promjene lokacije, razdoblje je koje najavljuje skoru promjenu sezone. Iako će se unutar naših ormara ljetni favoriti zadržati još nekoliko tjedana, svoje mjesto u kombinacijama za prijelazno razdoblje pronalaze i prvi jesenski komadi.

STREET STYLE KOMBINACIJE KAO INSPIRACIJA ZA POVRATAK U GRAD

Iako će se mnogi nerado vratiti dnevnoj rutini, gradskim ulicama i gradskoj modnoj uniformi, street style kombinacije poznatih trendseterica donose inspiraciju za prijelazno razdoblje unutar naših ormara. Kako bi postigli savršeni gradski look za prijelazno razdoblje unutar svoje garderobe zadržite omiljene ljetne komade kao podsjetnik na bezbrižnost i prozračnost ljeta i spojite ih s jesenskim klasicima.

Haljina je unutar mnogih ormara omiljeni ljetni komad. Iako jesen donosi nove modele, tijekom prijelaznog razdoblja još uvijek ćemo rado posegnuti za najdražim ljetnim modelima. Preko ljetne wrap haljine prebacite bomber jaknu, a ispod slip haljine dodajte T-shirt ili košulju.

Ljeto i bijela boja su kao stvoreni jedno za drugo. Ipak, kraj ljeta ne mora označiti i kraj bijelih kombinacija. U spoju s neutralnim bež tonovima i crnim modnim dodacima, ljetne kombinacije obojene bijelom bojom s plaže će se preseliti na gradske ulice. Gingham, omiljeni uzrok sezone na zalasku, svoj će savršeni spoj pronaći u kombinaciji s zemljanim tonovima, dok će crvena i dalje vladati u jarkim i zagasitim tonovima. Jedna od omiljenih ljetnih kombinacija poznatih blogerica koja spaja bijelu košulju, traper hlače i pletenu torbu još uvijek će osvajati gradske ulice. Za prvih jesenskih dana, bijeloj košulji, trapericama i pletenoj torbi dodajte loaferice i klasičan baloner kako bi zadržali njezin pariški allure.

U nastavku vam donosimo street style kombinacije omiljenih Insta djevojaka koje otkrivaju još nekoliko odličnih ideja za povratak na gradski asfalt.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori