Kakve kombinacije ovih dana nose modni insajderi

Kakve kombinacije ovih dana
nose modni insajderi

info@imaxtree.com

Što se ovih dana nosi na ulicama Pariza? Odgovor na to pitanje ponudile su posjetiteljice netom održanog tjedna muške mode u francuskoj metropoli. U nekoliko dana održavanja revija, street style fotografi ponovno su imali pune ruke posla, kako bi objektivom svojih fotoaparata uhvatili najbolje modne trenutku s pariških ulica.

Jedan takav trenutak vrijedan pamćenja, prvog dana pariškog tjedna mode omogućila nam je poznata manekenka Izabel Goulart. O njenoj savršenoj kombinaciji mogli ste pročitati više ovdje, a elementi elegancije i ženstvenosti zavladali su i lookovima mnogih drugih uzvanica. Za razliku od muških posjetitelja revija koji su redom odabirali ekstravagantne i vrlo upečatljive kombinacije, ženski dio modne publike uzeo je sasvim klasične odjevne komade i na zanimljiv ih način interpretirao i prilagodio ljetnoj sezoni.

info@imaxtree.com

Modnim pogotkom pokazala se prozračna i svijetla košulja-haljina, koja je boravak u gradskim vrućinama učinila podnošljivijim. Osim toga, riječ je o vrlo chic odjevnom komadu čija privlačnost nikad ne jenjava. Nosi se uz ženstvene modne dodatke ili mu se ‘suprotstavljaju’ sportski dodaci. Oni kao da su posuđeni iz muškog ormara – šilterice, tenisice i sportske torbe. Traper se također vrlo zanimljivo nosi. Da je njegov trenutak, ove sezone dokazuju traper blejzeri i velike traper jakne. Kao i traperice koje uz prave modne dodatke evoluiraju u itekako poželjan komad za formalna događanja. Još malo odjevne inspiracije s ulica Pariza pronađite u nastavku…

Modni insajderi na ulicama Pariza

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

Paris m str RS18 6248

Paris m str RS18 6418

Paris m str RS18 6466

Paris m str RS18 6478

Paris m str RS18 6995

info@imaxtree.com

info@imaxtree.com

Paris m str RS18 8052

Foto: IMaxTree

Učitati još
Zatvori