Najbolje kombinacije za izlaske s hlačama

Najbolje kombinacije za izlaske s hlačama

S dolaskom hladnije sezone, definitivno se mijenja i način na koji se odijevamo za večernje izlaske. Kratke i lepršave ljetne haljine zamijenile su one konkretnije i toplije, a sandale su dobile ovosezonsku alternativu u salonkama na visoku petu i čizmicama. Kada u kombinaciju dodamo i grilonke i svoje najtoplije kaputiće, styling otporan na sve veću hladnoću je zagarantiran. No, haljina definitivno nije jedini komad koji može izgledati dobro u kombinacijama za večernje izlaske. Ponekad su hlače upravo te koji cijeli ženski look čine toliko moćnim. Nekoliko primjera izdvojili smo u nastavku…

Utjecaj muške na žensku modu ove je sezone jači no ikad. Svjedoci smo velikog povratka power suita u žensku garderobu, koji nije rezerviran samo za poslovne, već i za elegantne večernje kombinacije. Uz blejzer, glavna komponenta ženskog odijela su, naravno, hlače, a hlače se ove jeseni nose više no ikad. Prođete li po Instagram profilima najutjecajnijih trendseterica, lako ćete primijetiti kako je većina njih svoje haljine i suknje ove sezone zamijenila upravo hlačama. One su se pojavile u širokom spektru stilova, a izdvojimo li one najpopularnije, to su redom sportske hlače s bočnom crtom, elegantne hlače jako  širokih nogavica, hlače od samta… O hlačama općenito već govorimo kao o komadu koji će ove jeseni zamijeniti čak i traperice.

Hlače u večernjim kombinacijama

Baš zato, odlučili smo vam predočiti koliko fenomenalno hlače mogu izgledati u kombinacijama za večernje izlaske. Bez obzira na to radi li se o više ili manje klasičnom jeansu, baršunastim hlačama koje su sada veliki trend ili paper bag modelima. Malo inspiracije za izlazak, možda već večeras, pronađite u nastavku.

First time in Tokyo… any recommendations? ??

Objavu dijeli Chriselle Lim ? 임소정 (@chrisellelim)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori