Kolekcije kupaćih kostima za nadolazeće ljeto

WhyBikini.com je concept store, novo carstvo kupovine kupaćih kostima koje uz kolekcije renomiranog talijanskog brenda Parah nudi donje rublje i posebne artikale koji će vaš svijet intime učiniti posebnim, ali i atraktivnim. Vrhunski svjetski brendovi na jednom mjestu vašu će potragu za savršenim odjevnim predmetom učiniti brzom i jednostavnom.

parah

Agua Bendita je brend kupaćih kostima koji dolazi iz Kolumbije, osnovan 2003 godine od Cataline Álvarez i Mariane Hinestroza koje su dizajnerice i vlasnice od samih početaka. U samo 7 godina Agua Bendita se pozicionirala kao jedan od najbrže rastućih brendova u industriji kupaćih kostima.

Mladenački brend nudi ekskluzivne i blještave proizvode temeljene na razigranosti i naprednim konceptima koji se protežu kroz svaku kolekciju. Agua Bendita spoj je tehnologije, ručne izrade i boja koji su baš uvijek vesele i žive. Brend je namijenjen ženama koje žele zadiviti i ne žele ostati nezapažene.

parah

Vix je dobio ime po očaravajućoj gradskoj plaži Vitoria, Brazil, gdje je osnivačica Paula Hermanny odrastala i sanjala prve snove o “resort wear” stilu kojeg je željela predstaviti ženama. Vrlo individualna pristup u izradi uzoka, u svojoj novoj kolekciji pokušala spojiti jednostavan i casual stil koji vam daje mladenački izgled.

S trideset godina iskustva i neizmjernom ljubavi prema svom poslu, modna dizajnerica Pily Queipo i kreativna direktorica Amber Delecce, ujedinile su snage kako bi slijedile svoju strast: kreiranje savršenih proizvoda za swim i restort wear industriju pod imenom PilyQ.Tkanine dolaze iz Barcelone, čiji su  jedinstveni trendovi u dizajnu inspiracija modnoj zajednici cijelog svijeta. Pily i Amber pažljivo traže i biraju tkanine i materijale kako bi osigurale udobnost i kvalitetu. Jedinstvenim printevima, zabavnim bojama i ornamentalnim dodacima, predivno oblikovanim i kombiniranim elementima daju PilyQ njenu čudljivu, ženstvenu, ali i suvremenu crtu. Brendovi su dostupni u trgovini Parah u Gundulićevoj 13 u Zagrebu.

 

0