Divna kolekcija nakita naše omiljene blogerice

Divna kolekcija nakita naše
omiljene blogerice

T minus 8 days… OCTOBER 4TH ✨??#LucyWilliamsXMissoma @missomalondon

A post shared by Lucy Williams | Fashion Me Now (@lucywilliams02) on

Slavne blogerice poznate su po svojim suradnjama s raznim brendovima. Kolekcije se rade na obostranu korist, svima povećavaju vidljivost i pune blagajne, a obožavatelji danas te komade kupuju kao što su nekad čekali u redovima za suradnje glazbenih ili filmskih zvijezda s nekim brendom.

lucy-williams-missoma-6

S obzirom na status koji neke blogerice uživaju u modnom svijetu to ne iznenađuje. One su modni uzori, želimo imitirati njihov stil, inspiriramo se njihovim kombinacijama, a onda i puno lakše kupujemo nešto što nam se na njihovim fotografijama svidi. Ljetos smo se divili nakitu Sare Escudero (Collage Vintage) za brend Maria Pascual, a posljednja u nizu kolekcija koju smo poželjeli je ona blogerice Lucy Williams i britanskog brenda nakita Missoma.

lucy-williams-missoma-10

Lucy Williams x Missoma

Inspiracija za kolekciju nakita nastala je u Rimu gdje je Lucy provela ljeto, a rezultat su ogrlice, narukvice, prstenje, pečatnjaci, naušnice koji svi nose duh rimske ikonografije i tradicije starih Rimljana. Posebno su privlačne ogrlice, napravljene različitih dužina kako bi se međusobno mogle kombinirati. Ipak je layering bio jedan od najvećih ljetnih trendova koji se preslikao na zimu i najdraže pletivo.

lucy-williams-missoma-2

Nova Missoma kolekcija s potpisom Lucy Williams izrađena je od 18-karatnog žutog zlata, a središnje mjesto zauzimaju medaljoni različitih veličina koji su zamišljeni u funkciji amajlije svakome tko ih kupi. S obzirom na popularnost medaljona oko vrata općenito, ne iznenađuje da za najatraktivnije postoji lista čekanja. Četiri komada, lančići, naušnice i narukvica izrađeni su s malahitom, smaragdno-zelenim kamenom koji je simbol božice Juno, zaštitnice Rimskog carstva.

lucy-williams-missoma-8

Spoj starine i modernih načina izrade nakita, učinili su ovu Missoma kolekciju trenutno iznimno popularnom. Pogledajte je u online shopu – brend dostavlja u Hrvatsku tako da odmah možete nešto i naručiti.

lucy-williams-missoma-4

lucy-williams-missoma-9

lucy-williams-missoma-7

lucy-williams-missoma-11

lucy-williams-missoma-3

lucy-williams-missoma-5

lucy-williams-missoma-1

Foto: Instagram, Lucy Williams x Missoma

Učitati još
Zatvori