Modni dodaci za atraktivne ljetne stylinge

Proljetna kolekcija brenda Reserved pršti modnim dodacima za sve prilike. Minimalistički i funkcionalan nakit novo je izdanje bogatog dizajna. Na suptilnom snimanju novog Reserved Lookbooka obuhvaćene su torbe, sunčane naočale, nakit i ostali modni dodaci koji su neizostavni detalji za hit ljetni styling.

Reserved-Accessories-SS15-(2)

Sofisticirana jednostavnost glavni je motiv koji se provlači kroz cijelu kolekciju i modni je trend sezone. Svijetle pastelne boje – bijelo-žuta i nježno plava – odlično izgledaju na dnevnim, kao i na elegantnim, svečanijim krojevima. Univerzalni dizajn modnih dodataka u skladu je s brojnim različitim vrstama tkanina od trapera, preko nešto finijeg jerseya, pa sve do svilenkastih tkanina.

Reserved-Accessories-SS15-(13)

Jednostavni set s dodacima poput tirkizne clutch torbice ili neobrađene sive košulje ukombinirane sa svjetlucavom ogrlicom učinit će vaš styling iznenađujuće atraktivnim, a sve zahvaljujući zanimljivim detaljima. Ovi modni dodaci nisu samo glamurozni, oni su modno osviješteni. Sunčane naočale i platnene torbe za kupovinu nezaobilazni su komadi ljetne garderobe koji će upotpuniti styling urbane žene.

Reserved-Accessories-SS15-(4)

Reserved-Accessories-SS15-(15)

0