Zavirite u novu kolekciju brenda Bershka za jesen/zimu

Nova kolekcija high street brenda Bershka donosi mnoštvo komada za nadolazeću jesen/zimu. Urbanost se provlači kroz cijelu kolekciju, koja ostavlja snažan dojam s upečatljivim komadima i kvalitetnim materijalima. Kombiniranjem vojničkog i boemskog stila jesen će biti prožeta zemljanim bojama i klasičnim nijansama.

bershkanaslovna

Detalji koji se provlače kroz ove modele čine ih posebnima i jedinstvenima. Brušena koža kao materijal dominira komadima, od majica do kaputa, a detalji poput resica i uzoraka u kolekciji pokazuju da je maštovitost i razigranost inspirirana prošlim vremenom. Kolekcija je inspirirana i 70-ima, ali u potpunom novom duhu prilagođena je sadašnjem vremenu.

Kolekcija se sastoji od svih odjevnih komada koji su obilježili 70-te: kaputi, ponča, haljine, hlače, kombinezon, stroge suknje. Kaputi su izrađeni u remodeliranoj formi sedamdesetih. Naglašeni, jaki prošivi nalaze se na neočekivanim mjestima te daju posebnu, modernu notu kolekciji. U galeriji pogledajte koji modeli odjeće se nositi ovu jesen i zimu.

0