Kolekcija Balmain x H&M stiže 5. studenog

H&M je najavio jesensku suradnju s pariškom modnom kućom Balmain. Kao istinski svjetionik francuskog luksuza pod kreativnom palicom mladog Oliviera Roustinga, modna kuća Balmain doista je izrasla u globalni fenomen pop kulture. Sinoć su Rousteingi njegovi prijatelji Kendall Jenner i Jourdan Dunn prošetali crvenim tepihom na svečanosti Billboard Music Awards predstavivši prve artikle iz kolekcije.

balmain za H&M

„Želim se obraćati svojoj generaciji: to mi je kao dizajneru glavni cilj. H&M mi pruža jedinstvenu priliku da sve njih upoznam s Balmain svijetom, ponudim im komadić sna i pokrenem globalni #HMBalmaniation: pokret zajedništva, pokretan „hashtagom“. Suradnja mi je bila posve prirodna: H&M je brand s kojim se svi povezuju. Poziva na jedinstvo, a upravo je to moj cilj“, rekao je Olivier Rousting.

Modna kuća Balamin, osnovana 1945. godine, uvijek je bila vjerna viziji i duhu svog osnivača i odražavala ozračje energije, zabave, razbibrige i slobode koje se svima sviđa. Balmain je stvorio jedinstveni identitet kuće istodobno izražavajući poštovanje prema modnom genu tvrtke tako što se usredotočio na aktualni trenutak uz dašak showbiza. Dodatno isticanje pop šarma suradnjom s H&M-om došlo je kao posve prirodna odluka.

„Uzbuđeni smo što će kuća Balmain gostovati u H&M-u i stvoriti istinski asimilirajući doživljaj za sve. Balmain posjeduje jedinstven stil koji čini mješavina modnog duha i uličnog stava, a istodobno je raskošan i izravan, senzualan i energičan. Isto je tako usko povezan s filmskim i glazbenim svijetom, što mu daje dodatni element iznenađenja“, kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

Kolekcija će biti dostupna od 5. studenog u 250 prodavaonica širom svijeta i online, a uključivat će odjeću i modne dodatke za žene i muškarce!

0