KLISAB predstavio lookbook za posljednju kolekciju

KLISAB predstavio lookbook za
posljednju kolekciju

Klisab 1

Novi lookbook kao nastavak PATCHPATCH kolekcije

Nakon što su svoju novu kolekciju za jesen/zimu predstavili na 25. BIPA FASHION.HR-u i osvojili modnu publiku, modni dvojac KLISAB predstavlja novi lookbook kao nastavak prezentacije PATCHPATCH kolekcije. Vizuali, koje potpisuje Aleksandar Selak, mladi fotograf koji je na našoj modnoj sceni već ostavio trag, naglasak stavljaju na sve odjevne komade i teksture materijala te s dominantnom, a opet nenaglašenom pozadinom postaju prepoznatljiv izričaj s KLISAB potpisom.

Klisab 2

Klisab 3

Klisab 4

Stvaranje statement odjevnih komada

Ovom kolekcijom dominiraju boje i uzorci koji do sada nisu bili u prvom planu. Tako je nastao ovaj pročišćeni lookbook s naglaskom na sve odjevne komade i teksture materijala. „Ove sezone nas posebice veseli izbor modela i vjerujemo da smo ovim lookbookom, osim same odjeće, uspjeli istaknuti i njihovu individualnu ljepotu i karakter“, objasnili su Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić. Na snimanju ovog lookbooka nastavili su suradnju s Ivanom Vukušić i Lunom Valas iz agencije Talia Model te s talentiranim Aleksandrom Selakom.

Klisab 5

Klisab 6

Klisab 7

„Snimanje vizuala za KLISAB mi uvijek predstavlja izuzetno zadovoljstvo, a ova sezona je posebna po tome što smo sami osmislili set za snimanje i stvorili KLISAB verziju klasične bijele studijske pozadine te pomalo neurednim i neopterećenim slaganjem materijala razbili sterilnost bjeline i dodatno naglasili teksturu i strukturu odjeće ostajući pritom vjerni minimalističkom identitetu brenda“, dodaje mladi fotograf, koji već duže vrijeme surađuje s dizajnerima poznatim po kombiniranju više različitih materijala i stvaranju statetement odjevnih komada za kojima uzdišu brojne Hrvatice.

Klisab 8

Klisab 9

Klisab 10

Promišljeni minimalizam s dizajnerskim pomakom glavna je nit vodilja u radu ovih modnih kreativaca za čije vizuale makeup potpisuje Petra Sever za Estee Lauder, a kosu Matej Tonković (Salon Glamour). Svi dostupni komadi mogu se isprobati i kupiti u KLISAB studiju uz prethodnu najavu putem maila ili facebook pagea.

Klisab 11

Klisab 12

Foto: Aleksandar Selak

Učitati još
Zatvori