Divni zimski modeli brenda Klisab

klisab

Novim lookbookom KLISAB predstavlja svoju najodvažniju kolekciju do sada, koja zadržavajući prepoznatljiv stil ovog modnog dvojca, unosi iznenađujuće novitete s kojima nastavlja graditi svoju uspješnu modnu priču. Mladi dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, koji su ove godine osvojili prestižnu nagradu ELLE Style Awards u kategoriji „Najbolji mladi dizajneri“, u novoj sezoni predstavljaju svoju najodvažniju kolekciju do sada.

klisab

Potpuno neopterećeni određenom temom, nego isključivo vođeni vlastitom željom za kreiranjem određenog komada, u novoj kolekciji su, za razliku od svojih prethodnih uspješnica,inspiraciju pronašli u materijalima i u njihovoj različitoj teksturi. Prevladavaju štofovi različite debljine, baršun, keper, kuhana vuna, umjetno krzno, eko koža, felpa i velur. Kad je kolorit u pitanju, dominira crna boja i različite nijanse sive i srebrne, dok su oker, smeđa i zlatna unijele pomalo neočekivane trenutke.

Ispred objektiva Petre Mrše stali su modeli Ingrid S. i Mirijam S. (agencija Talia Model), dok uspješnu suradnju nastavlja Branka Trohar (Boye by BBK) koja je i ovaj put bila zadužena za frizuru. Make up, kao i do sada potpisuje Petra Sever, uz asistenciju Nine Pejnović, dok je asistent snimanja i stiliziranja bio Aleksandar Selak.

klisab

Poseban naglasak u novoj kolekciji je stavljena na zaokružene i potpune stylinge koji plijene poglede svojom slojevitošću, nudeći ženama sve komade koji su im potrebne kako bi njihov outfit bio kompletan. Već sad prepoznatljiva KLISAB silueta, koja je prije svega opuštena, ravna, oversized i lagano nemarna, ali upravo zbog toga snažna i upečatljiva.

Novu kolekciju možete potražiti u KLISAB showroomu (Nova Ves 84, Zagreb), a svoj dolazak najavite putem službene Facebook stranice ili na e-mail klisab.official@gmail.com.

klisab klisab klisab klisab klisab klisab klisab klisab klisab klisab

0