Klasične crne torbe za svaku prigodu

torbapost

Svaka fashionistica svoje odjevne kombinacije upotpunjuje trendi modelima torbi kojima plijene pažnju iz sezone u sezonu. Jedan od takvih modela su i klasične crne torbe, koje čine osnovu svake garderobe, neovisno o godišnjem dobu. Praktični modeli dominiraju proljetnim kolekcijama poznatih brendova, a ‘shopperice’ su jedne od omiljenih među svima koji traže jednostavne torbe i predstavljaju savršeno rješenje za pospremanje svih ženskih potrepština.

Crna boja s finim teksturama i materijalima predstavlja odličnu kombinaciju koju možete ukomponirati u svoj dnevni stil. U proljetnim danima ostatak outfita neka bude obuzet šarenilom, a možete se poigrati i s ostalim modnim dodacima, poput salonki u pastelnim tonovima.

torba2

Kožni modeli koje možete prebaciti preko ramena jedni su od najpopularnijih, a krasi ih minimalistički dizajn i bezvremenost. Klasičarke obožavaju i mini torbe za noćne izlaske, a sve u formi kontrasnih materijala. Ako pak volite srednje modele u crnim tonovima, potražite modele koji odišu elegancijom s daškom ekstravagancije u detaljima, čime klasičnost dobiva novu dimenziju. Svaka fashionistica kod odabira torbe obraća pažnju na način nošenja i kako je ukomponirati u vlastiti stil.

Neovisno o kojem se modelu radilo, moderan dizajn i funkcionalnost je ono što se traži i ove sezone, a torba u crnoj boji uvijek izgleda chic. U galeriji potražite modele koji su ‘in’ ovog proljeća!

Foto: Mango

0