Ovako poznate dame nose traperice sezone

Emma Roberts

Emma Roberts

Trend cropped traperica ne jenjava, s osim street style zvijezda, modnih urednica i blogerica – usvojile su ga i poznate dame svjetske scene. Dolaskom proljeća ovaj model će samo još više dosezati popularnost, a svoje dnevne stylinge uvrstile su ih i Alexa Chung, Rosie Huntington Whiteley, Emma Roberts i mnoge druge.

Dok su neke od njih posegnule za upečatljivim cipelama u boji, druge su ih nosile na klasičan način, uz crne čizme ili one na vezanje. Cropped traperice u trapez najpoželjnije su u plavoj ili crnoj boji, a pristaju na aspsolutno sve. Tako ih je primjerice poznata manekenka Alessandra Ambrosio nosila u jako opuštenom stilu, na ravne platnene espadrile. Lako se kombiniraju u slučaju slojevitih kombinacija hladnijih dana, ali i u ljetnim, casual izdanjima.

Alexa Chung

Alexa Chung

Osim njih ove sezone posebno će biti u trendu traper culottes koje je već odjenula glumica Kate Bosworth. Model koji je nosila je onaj s potpisom brenda River Island, koji je kombinirala uz svoje omiljene crne Carven balerinke. Ove traperice bit će jedne od najzanimljivijih u sezoni proljeće/ljeto 2016.

Pripremite se za nadolazeće tople dane i pogledajte kako ‘must have’ komad nose zvijezde.

Rosie Huntington Whiteley

Rosie Huntington Whiteley

spl1236664_007

Alessandra Ambrosio

spl1148814_007

Eleonora Carisi

kate-jeans

Kate Bosworth

Foto: Splash

0