Kašmir modeli high street brendova

Pratite li modne tokove, za oko vam je sigurno zapela činjenica kako na policama i vješalicama poznatih modnih trgovina ove sezone učestalo susrećemo kašmir. Riječ je o veoma cijenjenoj tkanini u tekstilnoj industriji, koja ujedno pripada kategoriji najskupljih. No, zanimljivo je kako je ove jeseni i zime našla svoje mjesto čak i u kolekcijama cijenom pristupačnih brendova.

Oni su kašmir iskoristili u dizajnu najfinijih, najmekših i najugodnijih pulovera, kojima su se odlučili približiti i onoj publici koja je za kvalitetan i vječan odjevni komad spremna izdvojiti i nešto više novaca. O najljepšim puloverima od kašmira već smo vam pisali, a u međuvremenu se ponuda high street brendova dodatno popunila i obogatila drugim komadima od kašmira, kao što su duge tunike i haljine, suknje, hlače, pa čak i kaputi, koji najčešće dolaze u kombinaciji vuna, pa tako i kašmira.

Kašmir u kombinaciji s neutralnim bojama, klasik je koji doista nikada ne izlazi iz mode, a želite li ga barem djelomično uvrstiti u garderobu, ove sezone to može biti i uz toplu vunenu kapicu ili veliki i topli šal kojim ćete se omotati u najhladnijim danima. Kašmir modele high street brendova pronađite u galeriji.

GALERIJA:

0