Eterične ljetne haljine u novoj kampanji Ana Marie Ricov

amr3

Svoju kolekciju za proljeće/ljeto 2016., talentirana hrvatska dizajnerica Ana Maria Ricov danas je popratila i modnom kampanjom, koju potpisuje dizajnerski i fotografski dvojac Silvio Ivkić i Jure Perišić, dok ulogu modela preuzimaju Iva Gjopar i Anja Polić.

Cijela kolekcija odiše utjecajem Japana, pa se na komadima, odnosno tkaninama može susresti trešnjin cvijet sakura, a njome se protežu i japanski odjevni predmeti poput kimona, čije konstrukcijske elemente dizajnerica vješto prenosi u svakodnevne odjevne predmete.

amr

Dok smo na modnoj pisti vidjeli infuziju boja, poput ljubičaste i boje lososa, za vizuale se Ana Maria Ricov odlučila za smireniji kolorit iz aktualne kolekcije. Upravo pomno odabrani kolorit unosi smirenost i harmoniju u kampanju koju karakterizira pročišćenost i elegantna fluidnost. Kako se i kroz novu kolekciju provlači svojevrsna ženstvenost i decentna, no ipak osjetna, zavodljivost tako i u kampanji osjećamo žensku moć koja se provlači kroz dva pola – nježne i pomalo sjetne bijele kreacije odličan su kontrast onim snažnim i mističnim crnim komadima.

amr2

amr5

amr6

amr7

amr4

0