Kako nositi slip haljinu na posao

Potrebno vam je nekoliko ideja i detalja koji će vašu slip haljinu učiniti pravim poslovnim komadom. Nije ju jednostavno nositi u svakodnevnim kombinacijama, ali imamo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ju nosite u dnevnim prilikama, a ne samo u večernjim. Birajte tamnije boje, ispod nje nosite pamučne majice i pripazite na dužinu. Evo nekoliko primjera koji će vas inspirirati.

PAMUČNA MAJICA

Pamučne majice uvijek su formula za udobnost. Na slip haljinu pristaju i kratki i dugi rukavi. Ako je haljina preotvorena nosite ju na traperice, majicu i gležnjače. Tamnije boje haljine mogu se nositi bez hlača. U slučaju da imate slip haljinu koja nije preotvorena, ali nije ni crna, kombinirajte ju sa crnom dolčevitom i čizmama i nećete pogriješiti.

BLEJZER/JAKNA

Dobar blejzer i jakna mogu uvijek mogu popraviti ili promijeniti dojam. Sa klasičnim blejzerom svaka kombinacija dobiti će poslovni ‘look’. Bomberice ili neke druge jakne cool su dodatak koji će pokriti otvorenu slip haljinu i pretvoriti je u svakodnevni trendi komad.

KOŠULJA

Bijelo-crne kombinacije su uvijek odličan izbor. Mogu se nositi u svim prilikama i u njima uvijek možete prekriti neke nedostatke. Crna slip haljina i bijela košulja zaista su pun pogodak i divna poslovna kombinacija.

KARDIGAN ILI DŽEMPER

Oversized kardigani pravi su hit ove sezone, baš kao i slip haljine. Njihovom kombinacijom postići ćete opušteni izgled prave kulerice. Džemperi i sportke majice također su dobar izbor. Pripazite samo na dužinu haljinu, što duža to nosivija u poslovnim prilikama.

 

Foto: Instagram

0