Kako Isabella Rakonić nosi tenisice sezone

Kako Isabella Rakonić nosi tenisice sezone

Isabella-Rakonic-shoebedo-1

Tenisice su posljednjih nekoliko sezona zabljesnule poput pravih zvijezda. Nose se u svim prilikama i na sve odjevne kombinacije, kojima daju neku posebnu, pomalo zaigranu notu. Prošle godine veliki trend su bile bijele tenisice, dok je ovog proljeća pak fokus na statement komadima, prvenstveno u crnoj boji ili pak u novim, svježim bojama poput tople narančaste, vatreno crvene i indigo plave.

Isabella-Rakonic-shoebedo-5

A kako na najbolji način ukomponirati raznobojne tenisice u svoju garderobu, pokazala je hrvatska blogerica Isabella Rakonić koja stoji iza bloga The Pile of Style i na kojem svakodnevno možete pratiti nove kombinacije. Stoga se upravo ona pokazala kao odličan izbor za proljetne ShoeBeDo modne stylinge s tenisicama u glavnoj ulozi. Isabella je uklopila kultne sportske tenisice kao što su Vans, Reebok i Puma u ženstvene kombinacije, zajedno s prozračnom, bijelom ljetnom haljinicom, svilenim šarenim Pepe Jeans kratkim kombinezonom, sveprisutnim jeansom ili pak lakiranom PVC crvenom minicom.

Isabella-Rakonic-shoebedo-4

Svi navedeni modeli tenisica, kao i pregršt ostalih svjetski poznatih brendova obuće i odjeće mogu se pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, kao i na web shopu www.shoebedo.com.

Isabella-Rakonic-shoebedo-6

Isabella-Rakonic-shoebedo-3

Isabella-Rakonic-shoebedo-2

Foto: Bojan Zibar
Hair: Larita Studio
Make Up: Žana Kožul

Učitati još
Zatvori