Kako fashionistice nose prugice na ulicama New Yorka

Tjedan mode u New Yorku priveden je kraju, a na njemu smo mogli vidjeti pregršt zanimljivih dizajnerskih kreacija, koje su nam najavile trendove za proljeće i ljeto 2016.

prugice3

Na ulicama Velike jabuke od objektiva se ne skrivaju poznate fashionistice kao i modne urednice, te sve Njujorčanke i ljubiteljice mode, koje su svojim street style kombinacijama ostavile snažan dojam i pokazale da su upravo one te koje kroje trendove, jer moda se i kreira te razvija upravo na taj način.

prugice8

Nama je za oko zapeo jedan trend kojeg su najavili dizajneri poput Ralpha Laurena i Tommyja Hilfigera, bezvremenske prugice, koji osim što odaju mornarski štih, ne izlaze iz mode. Fashionistice ih nose samouvjereno, u različitim varijantama, od okomitih do vodoravnih, čime ovaj uzorak dobiva redizajnirano izdanje i postaje predmet eksperimentiranja, kako dizajnera tako i dama koje znaju da s prugicama ne mogu pogriješiti, niti trebaju previše razmišljati o kreiranju odjevne kombinacije.  Od hlača, majica, tunika, do lepršavih suknji, kod prugica pravila nema! Pogledajte kako se u New Yorku nosi ovaj klasični uzorak.

prugice4

prugice

prugice2

prugice5

prugice6

prugice7

Foto: Imaxtree

0