Journal i Robert Sever kaftani za ljeto

Ljeto je već u punom jeku, a sezona godišnjih odmora počela. Povodom toga, dizajnerski brend Robert Sever i lifestyle portal Journal, osmislili su idealan komad za ove vruće dane. Riječ je divnom kaftanu s potpisom Roberta Severa koji dolazi u dvije boje, bijeloj i plavoj, te je idealan komad u kojem žena može biti chic cijeli dan. Povodom te suradnje snimljeni su i vizuali na kojima glavnu ulogu ima Iva Balaban.

journal i robert sever kaftan

Lifestyle portal Journal po prvi se puta odlučio za suradnju s hrvatskim dizajnerom te je u dogovoru s Robertom Severom napravljen dizajnerski artikl idealan za sve ljetne kombinacije.

journal i robert sever kaftan

“Suradnja Journala s Robertom Severom dogodila se spontano jer se Robert i ja poznajemo od samih početaka. Ovo je bila idealna prilika da zajedno napravimo nešto kreativno i imali smo jednaku viziju ljetnih kaftana. Po prvi puta surađujemo, ali nikako i posljednji, čeka nas još puno lijepih stvari u budućnosti.” izjavila je Iva Balaban, osnivačica Journala.

journal i robert sever kaftani (4)

Jedan od odjevnih komada koji definitivno sve više nosi naslov ‘must have’ svakog ljeta je upravo kaftan. Ovaj predivni artikl ima svoje povijesne korijene na Dalekom istoku, a dizajnerske interpretacije ga čine suvremenim komadom koji je neizostavni dio ormara svake modno osviještene žene.

journal i robert sever kaftani (2)

“Ideja kaftana koji može imati više funkcija je nešto što smo htjeli postići ovim artiklom. On je savršen dizajnerski komad za odlazak na plažu, za zabavu uz koktel, a s dobrim modnim dodacima može biti i varijanta za ležeran večernji izlazak. Izrađen je da bude jako opuštene forme, naoko jednostavnog kroja koji odgovara različitim konstitucijama tijela. Od visokokvalitetnog pamuka je i u nijansama bijele i plave. Ovaj model je uni veličine i pristaje raznim tjelesnim proporcijama.” objasnio je Robert Sever.

journal i robert sever kaftani (5)

journal i robert sever kaftani (6)

journal i robert sever kaftani (7)

Kaftan će biti dostupan u ID storeu u Splitu, MasterCard Design in Croatia Expo + Shop u Dubrovniku, concept storeu Butiga u Zadru, All Faces u Puli te storeu Manina u Korčuli po cijeni od 449 kn.

Foto: Rajna Raguž (RRvizual)

0