Svi moderni klasici koji vam trebaju u jesenskoj garderobi

Svi moderni klasici koji vam trebaju
u jesenskoj garderobi

Joseph jesen 2017.

Joseph

Rujan je donio početak jeseni i početak nove sezone unutar naših ormara. Stvaranje nove garderobe za jesen u koju smo polako zakoračili vratilo nas je našim starim favoritima, ali i ponudilo bezbroj novih trendova. Savršen spoj omiljenih krojeva i najnovijih trendova stvorio je moderne klasike koji su se unutar kolekcija modnih kuća i brendova istaknuli kao neki od najsvestranijih, najelegantnijih i najpoželjnijih.

Uz nova koloristička rješenja i neočekivane trendi detalje, moderne klasike krasi usmjerenost na krojeve i linije, vrhunsku izradu i najkvalitetnije materijale. Istovremeno klasični i inspirirani trenutnim modnim trendovima, moderni klasici u svaku će garderobu unijeti najbolje od oba svijeta s posebnim naglaskom na moderan izgled svakog od komada.

SVI MODERNI KLASICI NA JEDNOM MJESTU

Joseph jesen 2017.

Joseph

U potrazi za kolekcijom koja okuplja sve moderne klasike koje možete poželjeti u jesenskoj garderobi, ove smo se sezone okrenuli britanskom brendu Joseph. Možda s njime zasad niste upoznati, no njegova priča svakako je jedna od zanimljivijih u modnoj industriji. Sve je započelo krajem 60-ih, kada je Joseph Ettedgui u Londonu otvorio concept store, kako bi u njemu prodavao neka nova i ne toliko zastupljena modna imena. Do šire publike pomogao je doći Kenzu i Castelbajacu, promovirao je dizajn Azzedinea Alaïe i Yohjija Yamamota, a prvi u Londonu prodavao je i Pradu.

1972. događa se prekretnica i Joseph Ettedgui pokreće vlastiti brend, stavljajući fokus na luksuzne temelje svake ženske garderobe. Upravo po njima, brend će u idućih nekoliko desetljeća postati svjetski poznat i omiljen među publikom, jasno se diferencirajući od mnogih drugih brendova upotrebom najkvalitetnijih i najluksuznijih materijala, vještim tehnikama krojenja i pomno promišljenim detaljima. Ono što nam je danas poznato pod pojmom modernih klasika, a uključuje ikonične komade svakog ormara poput dobrih hlača, finog pulovera i elegantne bluze, pomogao je definirati upravo Joseph, sugerirajući ženama iz kolekcije u kolekciju kako je bolje kupovati manje, ali kupovati kvalitetnije.

Joseph jesen 2017.

Joseph

Vrhunska kvaliteta i izrada svakog pojedinog komada i dalje su utkane u sami DNK brenda, i sada kada ga vodi kreativna direktorica Louise Trotter. U svom radu, ova dizajnerica posvećena je stvaranju odjeće koja će biti trajna, bezvremenska i besprijekorne kvalitete, što danas, pogotovo kod najpopularnijih brendova brze mode, definitivno nije slučaj. Imati dobar komad u ormaru i stvarati u njemu najljepše uspomene dugi niz godina, prioritet je brenda Joseph, koji dizajneri uspijevaju realizirati prvenstveno materijalima koje koriste; najkvalitetnijim kašmirom, čistom svilom i profinjenom kožom.

I ove sezone Joseph nam donosi najbolje od najboljeg – klasične i elegantne komade s trendi pomakom, koji im daje jedno moderno ruho. Jesen nas vraća toplom pletivu, finoj svili i pomno krojenim kaputima, a svi ovi odjevni predmeti istinski su klasici na koje ćete moći računati u svom ormaru danas, ali i za nekoliko godina.

Joseph jesen 2017.

Joseph

Spoj savršenih krojeva, najfinijih materijala i najnovijih trendova stvorio je svestrane moderne klasike jesenske sezone koji će u svaki ormar unijeti najbolji mogući spoj elegancije klasika i najnovijih trendova. U nastavku vam donosimo pogled na najbolje komade Joseph kolekcije za jesen i zimu koje možete pronaći u Heraldi for Women u Frankopanskoj ulici 6.

JESENSKI KLASICI IZ JOSEPH KOLEKCIJE

 

Foto: Joseph

Učitati još
Zatvori