Jolie Petite kolekcija za ljeto 2017.

jolie petite kids 2017 (5)

Haljine Jolie Petite; tenisice Superga, Startas

Brend Jolie Petite za ljeto 2017. donosi novu kolekciju ispunjenu svojim prepoznatljvim dizajnerskim rješenjima, Jolie Petite curicama, upečatljivim rukavima, kombinacijama upečatljivih boja i krojevima. Svaki od njih nadopunjen je novim detaljima čineći tako ljetne modele u kojima se mogu pronaći svi, od najmlađih do najstarijih. Jolie Petite uz svoje kolekcije za žene, redovito donosi i odjeću za namlađe, u koju se osim njih najčešće zaljube i njihove mame. Igra uzoraka i volana u kombinaciji s krojevima u kojima se svi osjećaju nesputano i naprosto dobro, osvaja žene i djevojke svih uzrasta. Zato i volimo Jolie Petite, jer je uz svoju primjetnost i originalnost nosiv, veseo i poseban te modno ime domaće scene koje možemo nositi iz sezone u sezonu.

jolie petite

Za nadolazeće ljeto, Jolie Petite je za najmlađe i tinejdžere pripremio nešto pastelnije nijanse, pa se tu tako pojavljuju ružičasta, nebesko plava i žuta boja – koje osobito uživaju veliku popularnost ovog proljeća i ljeta. Jolie Petite uz svoje ljetne tunike i haljine te majice na prugice, koje su veliki favoriti među klijenticama, donosi i nekoliko noviteta. Tu je novi okrugli Jolie Petite ceker, ali i neodoljiva kimona raskošnih uzoraka koja se mogu nositi u dnevnim i večernjim prigodama. Za curice tu su haljine na tregere i tunike/haljine s bogatim volanima kao idealno ljetno rješenje. Isto tako Jolie Petite donosi i maxi haljine u svom stilu – bogate uzorcima, naglašenim rukavima i šarenilom.

jolie petite

U editorijalu za Journal pozirale su buduće nade modelinga – Zara Bangoura i Tia Medić. Fotografiju potpisuje Sanja Jagatić, styling Doris Fatur, kosu i make-up Sanja Hrstić s asistenticom Natalijom Škrlec. Posebno hvala zabavnom parku Madi u Zagrebu.

jolie petite kids 2017 (10)

Tunike Jolie Petite; cipele Guliver

jolie petite kids 2017 (12)

jolie petite

jolie petite kids 2017 (22)

jolie petite

Haljine Jolie Petite; cipele Borovo

jolie petite kids 2017 (17)

Jakna H&M, maxi haljina Jolie Petite, cipele Guliver; bluza Benetton, haljina Jolie Petite, tenisice Superga

jolie petite

jolie petite

jolie petite

jolie petite

jolie petite kids 2017 (14)

jolie petite kids 2017 (16)

Majica Jolie Petite; haljina Sisley

jolie petite

jolie petite kids 2017 (6)

Tunika Jolie Petite, suknja H&M, cipele Guliver; tunika Jolie Petite, suknja Sisley, cipele Guliver

jolie petite

jolie petite

jolie petite kids 2017 (9)

jolie petite

Više o brendu Jolie Petite potražite na njihovoj službenoj stranici www.joliepetite.com, Facebook stranici i Instagramu.

0