Želimo nositi sve iz ovog jesenskog lookbooka

Talijanski brend Imperial osnovan je 1978. godine s idejom naglašavanja osobnog stila, casual silueta i nekonvencionalnog načina odijevanja. S više od 80 trgovina diljem svijeta, ovaj brend je osvojio fashionistice kao sve ljubiteljice finih i kvalitetnih odjevnih komada.

imperialpost

Jesenski lookbook donosi pregršt modela, kako minimalističkih tako i onih s boho elementima. Igrom različitih krojeva, njihovom kombinacijom i slaganjem tekstila stvaraju se skulpturalne forme odjeće ali opet s dozom jednostavne i čiste elegancije jer u ovoj kolekciji stavlja naglasak na privlačnosti.

imperialpost2

Haljine, hlače i tunike odišu ležernim ženstvenim stilom, modeli su asimetričnog lepršavog kroja, a prevladavaju topli tonovi jeseni. Lagane, transparentne i prozračne tkanine, strukturirana pletiva, samo su dio materijala korištenih u kolekciji koja slojevitim nizanjem gradi kompaktnu siluetu. Modeli imaju dimenzionirani oblik, ugodni su pri pokretu i svaki od njih ima svoj karakter. Komadi brenda Imperial odlično će se uklopiti u svaku odjevnu kombinaciju, a ‘unisex’ modele rado će nositi sve žene koje teže casual ali istovremeno i elegantnom stilu.

0