Jesenska kampanja trgovine Karla

Ovosezonska kampanja trgovine Karla nazvana ‘Army of Me’ sastavljena je od tri cjeline koji zajedno tvore kompletnu sliku najnovije ponude u prodavaonicama luksuzne obuće i modnih dodataka Karla, a za njenu su realizaciju zaslužni fotograf Mladen Šarić i stilist Borut Mihalić.

FB_IMG_1444358124318

Lutke uvrštene u fotografije pričaju o snazi pojedinca koji djeluje kao pokretač ili grupi ljudi koji djeluju kao sklad. Figure tako u svom zajedničkom kolektivnom radu kreiraju novu Karla kampanju za jesen/zimu 2015.  U prvoj cjelini naglasak je stavljen na crno-bijele odnose, koji su bezvremenski i nikada ne izlaze iz mode. No, ovoga puta u cijeloj kompoziciji pojavljuje se i dašak srebrne. 
To su redom modeli Marc by Marc Jacobs i Y3 torbice, Giancarlo Paoli, McQ by Alexander McQueen i LK Bennett cipele.

karla1

U drugoj cjelini vladaju raskošne boje jeseni. Iako je inspirirana prirodom i njezinim ljepotama, nije zanemarena ni jesenska nepredvidivost. Promjenjive vremenske prilike zahtijevaju sigurnu i udobnu obuću. Na slici su cipele Manufacture d’essai, Loriblu, Ugg te torbice Piero Guidi i LK Bennett.

FB_IMG_1444331222802

Treća cjelina vas vodi u svijet obilja i svečanosti, koje uvijek obilježavaju kraj godine. Prigode su to kada jednostavno ne smije nedostajati šljokica, ‘nude’ glamoura ili vatrene crvene utjelovljene u modelima Menbur, Giancarlo Paoli te Loriblu. Torbice su Menbur, Coccinelle i See by Chloe.

Sve informacije o brendovima pronađite na stranici Karla.hr te na prodajnim mjestima u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku.

0