Jelena Veljača nosi basic liniju s potpisom A’ by Amarie

Jelena Veljača nosi basic liniju s
potpisom A’ by Amarie

1

Danas je eco friendly pristup u dizajniranju jedno od najvažnijih svjetskih pitanja. Mnoga svjetska modna imena zalažu se upravo za njega, a na našoj sceni osobito se po tome ističe Anamarija Brkić. Osim što naglasak stavlja na pomno birane materijale koji su samodrživi, jednako joj je važna i kvaliteta – dugotrajnost  njezinih modela, kako se materijal ponaša nakon niza nošenja, kakav osjećaj pruža na koži i koliko odgovora multifunkcionalnosti njezinih odjevnih komada. U njima je osjećaj uvijek najljepši, oni dozvoljavaju da koža diše, a žena koja ih nosi može funkcionirati cijeli dan bez ikakvih susprezanja.

10

 

Upravo opušten i nesputan pristup odijevanju, u kakvom osobito uživamo tokom ljeta, u novoj A’marie kampanji utjelovila je Jelena Veljača, noseći najpoznatije odjevne komade A’marie, stvorene za nošenje od jutra do večeri, koji su se do sada već prirodno nametnuli kao jedni od najtraženijih među njezinim klijenticama.

To su modeli koji mogu funkcionirati neovisno o sezoni, dolaze u više boja  – u boji vanilije, pudera, tamno plavoj i crnoj boji, univerzalne veličine, te se izrađuju od najkvalitetnijih, ekološki održivih materijala, MicroModala i Tencela.

2

Nova basic kolekcija A’ by A’marie

MicroModal je materijal koji se najbolje opisuje izrazom da ‘pruža osjećaj kože na koži’, napravljen je od celuloznog vlakna, iznimno lagan i ugodan na koži. Regulira tjelesnu temperaturu, optimalan je za kožu, stvara osjećaj svježine. Dugotrajan je i izdržljiv te jednostavan za održavanje. Tencel je čvršći i izdržljiviji od pamuka i pruža maksimalnu prozračnost. Nosi karakteristike mikromodala kao što su mekoća, regulacija tjelesne temperature, bio održivost i trajnost nakon niza nošenja. Oba materijala su glavnina basic kolekcije A’ by A’marie koja će sada biti u stalnoj ponudi A’marie brenda, u dućanu i na web shopu.

A' by A'marie

Radi se o kolekciji koja donosi 19 dobro poznatih modela među kojima su i popularne končane veste, haljine s rupama, kultna tunika s tilom, haljina s rips trakama, kombinezon sa šišmiš rukavima te poznate A’marie potkošulje, najudobnije tajice, hlače sa širokim nogavicama, haljina od tencela koja se može vezati na više načina te još niz modela koji su svi redom multifunkcionalni, nosivi u nebrojeno prilika, lako koristivi i jednostavni za kombiniranje. Ako volite u svom ormaru imati jasno postavljenu bazu odjevnih kombinacija, ovi modeli će se idealno uklopiti.

4

A’ by A’marie basic linija i cjenovno je pristupačnija, no zadržava visoku kvalitetu u skladu s brendom. Cijelu kolekciju možete pronaći u Gundulićevoj 19 ili na A’marie web shopu.

5

6

7

8

9

A’ by A’marie lookbook

Fotografija: John Pavlish

Model: Jelena Veljača

Make-up: Marijana Gluić za Jane Iredale (DermaCare)

Kosa: Zvonimir Franić za salon Franić

Fotografija lookbook: Maja Kljaić

Model: Gordana Dude (Talia Model)

Make-up: Mirta Pejić

Učitati još
Zatvori