Jednostavna kombinacija kao zimski favorit trendseterica

Jednostavna kombinacija kao zimski
favorit trendseterica

Ulična modna pista u posljednjih nekoliko godina profilirala se kao mjesto na kojem se nose i stvaraju novi trendovi. Njezine zvijezde su popularne influencerice koje svoje svakodnevne kombinacije redovito bilježe na Instagramu. U potrazi za savršenom zimskom kombinacijom još jednom smo zavirili na njihove profile. U raskoši najboljih high street i high end komada, neočekivanih spojeva i klasičnih kombinacija koje su i ove sezone donijele garderobe popularnih trendseterica istaknula se jedna jednostavna formula u kojoj su mnoge od njih pronašle savršeni spoj omiljenih zimskih favorita.

SAVRŠENA ZIMSKA KOMBINACIJA S ULIČNE MODNE PISTE

Iako se ni tijekom najhladnijih zimskih dana nećemo odvajati od ženstvenih haljina i suknji, hlače će za mnoge biti prvi izbor. Kada govorimo o svakodnevnim kombinacijama u kojima uvijek tražimo dozu udobnosti, traperice su apsolutni favorit u svakom ormaru. Iako se činilo da je vrijeme skinny traperica iza nas, ove zime popularne trendseterice još jednom su izvukle svoje omiljene uske modele iz ormara. Savršeni spoj za najdraže skinny traperice Insta djevojke pronašle su u trendi modelima pletiva preko kojih su prebacile tople zimske kapute.

Istovremeno jednostavna i efektna, ležerna i klasična, jednostavna zimska kombinacija koja spaja dolčevitu, traperice i omiljeni kaput uz nekoliko nezaobilaznih modnih dodataka istaknula se kao favorit ulične modne piste u kojem ćemo i sami pronaći kombinaciju za ležerna druženja, opuštenu poslovnu atmosferu i uživanje u blagdanskoj atmosferi izvan naših toplih domova.

Baš poput it djevojaka ulične modne piste, ovoj jednostavnoj kombinaciji dodajte svoj pečat u efektnim detaljima. Nekoliko odličnih ideja donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori