Najuzbudljiviji modni trend za 2018. koji već nosimo

Potpuno neočekivano, jesen i zima u središte modnih trendova unijele su razigranost uzoraka i jarkih boja. Od crvenih kombinacija koje su preplavile uličnu modnu scenu do šarenog izdanja omiljenog prugastog uzorka, boje su odigrale ključnu ulogu u kreiranju jesenskih i zimskih modnih trendova. Nakon što su tijekom rujna prikazane kolekcije prestižnih modnih kuća za nadolazeće proljeće i ljeto i nakon što su high street brendovi početkom prosinca već otkrili svoje prve proljetne komade postalo je jasno da će u sljedećoj sezoni trend jarkih boja biti življi i popularniji no ikad.

JARKE BOJE: MODNI TREND KOJI ĆE OSVOJITI 2018.

Raznolika i razigrana paleta je osim upečatljivog trenda stvorila i nove, zanimljive kombinacije te unijela svježinu u monotoniju jesenskih i zimskih klasika obojanih neutralnim tonovima. Crvena boja je svoj savršeni spoj pronašla u nijansama ružičaste boje, dok najraskošnije kombinacije stvaraju boje dragog kamenja. Obojane jarkim bojama i u razigranim kombinacijama koje stvaraju te u trendi monokromnim kombinacijama, popularne trendseterice već nose trend jarkih boja čije vrijeme tek dolazi. Kako najuzbudljiviji trend 2018. godine uklopiti u svoju zimsku garderobu?

Toplo i meko pletivo istaknulo se kao savršeni spoj za jarke nijanse žute, narančaste, crvene, ružičaste, ljubičaste, plave i zelene boje. Uz crvenu koje se istaknula kao savršeni istovremeno klasičan i trendi koloristički izbor za baš svaki komad ove sezone, nijanse plave i ljubičaste boje istaknule su se kao jednako poželjan odabir. Osim što su obojale pletivo, jarke boje unijele su svježinu u poznati strogi kroj klasičnog odijela i stvorile neodoljivi moderni klasik.

Uz monokromne kombinacije koje se se istaknule kao njihov omiljeni trik unutar jesenske i zimske garderobe, popularne trendseterice jarke boje kombiniraju uz traper komade u plavoj boji za ležerni dnevni look te uz neutralne bež tonove, crnu i bijelu za elegantne dnevne i večernje kombinacije.

Nekoliko odličnih outfit ideja sa street style scene koje najuzbudljiviji trend 2018. godine kombiniraju unutar zimskog ormara za vas smo isdvojili u nastavku.

Objavu dijeli Aimee Song (@songofstyle)

Foto: Instagram

0